Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razmjena zvijezda

Manchester United priprema senzacionalnu trampu: Mourinho želi Hrvata, taktičkog genija

Manchester United i Barcelona navodno pripremaju senzacionalnu trampu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski mediji pokrenuli su novu transfernu spekulaciju. Manchester United i Barcelona navodno pregovaraju oko kompleksne trampe u kojoj su glavni protagonisti Anthony Martial i Ivan Rakitić.

Francuz prema Camp Nouu, a Hrvat u smjeru Old Trafforda. To je navodno ideja menadžera Manchester United Josea Mourinha, koji iznimno cijeni Rakitića i želio bi ga imati u svojoj momčadi.

Mourinhu se kod Rakitića najviša sviđa, kako pišu engleski mediji, njegova taktička inteligencija i dinamičnost, odnosno igra u oba smjera.

S druge strane, Martial nikada nije u potpunosti legao portugalskom stručnjaku, ne uklapa mu se u viziju igre i najradije bi ga se riješio, iako je dobro ušao u sezonu i igra vrlo dobro.

Mourinho je navodno uvjeren da će Barcelona zagristi mamac, jer Katalonci traže kvalitetnog napadača koji se tehničkim karakteristikama uklapa u Barcin stil igre. Francuz je tehnički dotjeran igrač, odličan je dribler, zna igrati na malom prostoru i mogao bi odgovarati Barceloni.

Prema navodima engleskih medija, Mourinho pregovara s čelnicima Manchester Uniteda oko produljenja ugovora. Portugalac bi mogao potpisati novi petogodišnji ugovor vrijedan 72 milijuna eura. Ako ga odradi do kraja, na Old Traffordu će se zadržati najduže u karijeri od svih klubova u kojima je radio.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider