Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stvarni šef u bjekstvu

Mamić se još jednom odao: ''Uprava Dinama ne želi igračima isplatiti plaće koje su već zaradili''

Udruga ''Dinamo, to smo mi'' odgovorila je na sinoćnje objave na društvenim mrežama Zdravka Mamića…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Zdravko Mamić, koji je u bjekstvu pred hrvatskim pravosuđem i nalazi se u Bosni i Hercegovini, sinoć objavio na svojem Faceebook profilu koliko su točno zaradili Nenad Bjelica i njegov stručni stožer u posljednjih 20 mjeseci rada u Dinamu, čime je Mamić samo pokazao tko je stvarni šef zagrebačkog kluba, jutros su mu odgovorili aktivisti Udruge „Dinamo, to smo mi“.

Oni su se osvrnuli na svoj raniji post na Facebooku i pojasnili neki stvari. Prenosimo njihov odgovor u cijelosti:

gol expired Benzema popljuvao bivšeg kolegu iz reprezentacije: "Ja sam Formula 1, on je karting" divider

„Potaknuti brojnim upitima nakon jučerašnjeg posta, odlučili smo pojasniti jednu rečenicu u našem odgovoru bjeguncu od hrvatskog pravosuđa odgovornom za ukradenih 330 milijuna kuna iz Dinama. Napisali smo: 'Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili'.

gol expired Legendarni vratar bori se za život nakon što je zaražen koronavirusom: ''Šokirani smo time koliko se brzo razvija bolest'' divider

Mnogima je za oko pao zadnji dio rečenice. Prema informacijama koje su nam potvrđene s nekoliko strana, Uprava Dinama (iako tvrdi samovoljno kao da su zbilja neki faktor, a jučerašnja Facebook objava iz emigracijskog press ureda u Bosni i Hercegovini im je pokazala gdje im je zapravo mjesto) igračima je uskratila isplatu onog što su sami zaradili u protekla dva i pol mjeseca. Naime, igrači Dinama primanja dobivaju kroz mjesečne isplate, ali i kroz rate (ne, te rate nisu premije, već dio ugovorenog iznosa za koji igraju u Dinamu).

gol expired Novi glavni favorit za Bjeličina nasljednika: Šefovi Dinama blizu konačne odluke! divider

U Dinamu su odlučili kako rata za prvo tromjesečje neće biti igračima isplaćena iako su je oni u siječnju, veljači i polovici ožujka zaradili i to priopćili igračima sa stavom da 'će biti tako ili nikako'. Pozivamo Upravu Dinama da objasni zašto se povukao takav potez da se ne isplaćuje igračima ono što su već zaradili i zašto im se zabranio javni nastup?“ stoji u objavi Udruge „Dinamo, to smo mi", na čijem je Facebook profilu sinoć osvanuo i ovaj post:

"Igrači i stručni stožer Dinama svojim nastupima od UEFA-inih nagrada u klub su donijeli preko trideset milijuna eura. Bez transfera, ulaznica i marketinga. Samo u 2019. godini. Na to dodajmo Olma, Šunjića i Rrhamanija. Plaćeni su po ugovorima koji nisu antidatirani.
Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili.

Istovremeno s druge strane:

1. Presuda za 118 milijuna kuna
2. Optužnica za 199,8 milijuna kuna
3. Optužnica za 16,7 milijuna kuna

kojom su Zoran, Mario i Zdravko Mamić skupa s Damirom Vrbanovićem i ostalom svitom oštetili GNK Dinamo Zagreb i proračun Republike Hrvatske.
Ostaje pitanje, jesu li ono provjerene informacije oko ugovora trenera ili je "agent 007 Franjo Varga" dostavio platne liste i JOPPD obrazac trenera i pomoćnika trenera Dinama?"

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider