Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Može li Zoki spasiti stvar?

Mamić duboko razočaran nakon još jednog kiksa: Opći raspad! Da je netko drugi trener, već bi letio

Dinamo je iznenađujuće remizirao 3:3 sa Slaven Belupom u 5. kolu HNL-a...

Modri su dodatno produbili krizu. Nakon poraza od Ferencvaroša u Budimpešti, Dinamo je još jednom kiksao. Odigrao je samo 3:3 sa Slaven Belupom u 5. kolu HNL-a.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je vidno deprimiran nakon utakmice.

"Ovo je bila jako lijepa utakmica za gledatelje, šest postignutih pogodaka, puno akcija... Međutim, kao trener sam iznimno razočaran obrambenom igrom svoje momčadi. Sva tri gola smo im poklonili. Što se tiče napadačkoga dijela, zabili smo tri pogotka, dosta dobro kombinirali, brzo igrali prema naprijed. Nažalost, već nam se drugu utakmicu uzastopno događaju kardinalne pogreške. Suparniku smo na taj način sad dozvolili da osvoji bod. Osvojili su ga zasluženo i na tome im čestitam. Nama ostaje da iskoristimo ovaj tjedan u kojem nema prvenstvene utakmice, igramo kup dvoboj... Moramo se skupiti, usredotočiti, izvući pouke iz ovih grešaka i pripremiti za sljedeće utakmice", kazao je Mamić, a prenosi službena web stranica Dinama. 

gol expired Iznenađenje u Maksimiru: Slaven šokirao Dinamo u vatrometu golova divider

Da je netko drugi trener, a ne brat Dinamovog šefa iz međugorske sjene, već bi mu se opasno tresla stolica, a možda bi bio i smijenjen. To uopće nije pretjerivanje, povijest nas uči da su u Maksimiru treneri letjeli i za manje propuste.

Zoran Mamić ne mora brinuti, sigurno će „preživjeti“. Možda jedino ako se ne plasira u Europsku ligu, a to je gotovo nemoguća misija s obzirom da u play-offu Modre čekaju poluamateri…

Činjenica je da Dinamo ne igra dobro, najblaže rečeno. Momčad izgleda rastreseno, nepovezano, apatično i učmalo. Depresija je očita, razlozi su višestruki. Atmosfera u momčadi je već odavno ozbiljno narušena i pitanje je hoće li se i kada stabilizirati.

Tko je kriv za ispadanje Dinama?

Ukupno glasova:

Odlazak Nenada Bjelice i afera sa smanjivanjem plaća odrazili su se na igrače, na cjelokupnu atmosferu u i oko kluba. O tome smo već nekoliko puta pisali i nećemo se ponavljati. Sve je poznato na tu temu. Igrači više razmišljaju o transferima nego o terenu.

Poraz u Budimpšeti dodatno ih je deprimirao. Može li Mamić promijeniti diskurs plavog broda, jako je teško reći. Zasad mu to ne polazi za rukom. I on djeluje izgubljeno i umorno. Kao da nema energije, a ni volje uhvatiti se u koštac s problemima. Cinici bi rekli ni dovoljno znanja. Vrijeme će pokazati…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider