Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
100. gol u karijeri

Španjolska se klanja velikom Modriću: Napravio nešto što nije u prethodnih sedam sezona u Realu

Real Madrid odigrao je fantastičnu utakmicu u finalu španjolskog Superkupa protiv Valencije, a jedan od igrača koji se posebno istaknuo bio je hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Unatoč izostancima Garetha Balea, Karima Benzeme i Edena Hazarda, Los Blancosi su dominirali protiv Valencije i upisali pobjedu od 3:1, a Zidane je to učinio s petoricom igrača u veznom redu.

Real je pružio još jednu dobru obrambenu predstavu i bio superioran tijekom cijele utakmice, a španjolski mediji posebno ističu vezni dvojac Luka Modrić Fede Valverde.

Odličnu igru Modrić je okrunio pogotkom za 3:0 u 65. minuti. Bio je to njegov peti pogodak u svim natjecanjima ove sezone, više nego što je zabio u bilo kojoj od prethodnih sedam sezona u Real Madridu. Štoviše, Toni Kroos i Modrić jedini su igrači Reala koji su ove sezone postigli pogodak u tri različita natjecanja (La Liga, Liga prvaka i španjolski Superkup).

Golom protiv Valencije, hrvatski je veznjak došao do jubilarnog 100. pogotka u svojoj profesionalnoj karijeri. 33 pogotka postigao je za Dinamo, četiri za Inter Zaprešić, osam za Zrinjski, 17 u dresu Tottenhama, 22 za Real i 16 s Hrvatskom.

gol expired Real razbio Valenciju: Modrić zabio fantastičan gol, Kroos pogodio izravno iz kornera divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider