Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
luka zapjevao i zaplesao

Internet vrišti: Modrić uništio Pogbu, vezni red Reala najstrašnija stvar u nogometu!

Luka Modrić u potpunosti je izdominirao Paula Pogbu u utakmici UEFA-ina Superkupa u Skoplju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utorak navečer odigran je UEFA-in Superkup u kojem se jasno moglo vidjeti koja je razlika između pobjednika Lige prvaka i pobjednika Europske lige. Real Madrid slavio je protiv Manchester Uniteda s 2:1, no sastav Josea Mourinha može biti sretan da je izgubio s tako pristojnom razlikom nakon svega viđenog na utakmici (tri vratnice, nekoliko čistih prilika).

Najveća razlika napravljena je u sredini terena, gdje su Casemiro, Toni Kroos i naš Luka Modrić "pojeli" Andera Herreru, Henriha Mihitarjana i najskuplje plaćenog veznjaka svijeta – Paula Pogbu. Internet je nakon utakmice bio prepun komentara i pošalica na račun Unitedova veznog reda, pogotovo Pogbe koji je pored Modrića izgledao smiješno.

"Sve u svemu, mislim da smo bili bolji. Imali smo više od igre, imali smo posjed lopte u našim nogama, stvorili smo dosta prilika za gol. Šteta što nismo zabili još poneki pogodak, ali smo i ovako zadovoljni. Napravili smo ono po što smo i došli u Skoplje, a to je trofej. Osvojili smo ga i to je vrlo važno da uđemo u novu sezonu s pobjedom. Nastavili smo tamo gdje smo stali prošle sezone. Sada nas čeka španjolski Superkup protiv Barcelone i kreće prvenstvo. Ovo je dobar znak i vjerujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu", rekao je Modrić za Arenu sport.

Osim nekih miniduela koje je dobio zbog svoje fizičke konstitucije, Pogba nije napravio ama baš ništa u jučerašnjoj utakmici. Internet je raspalio po njemu iz svih oružja, dok je s druge pak strane Modrića, Casemira i Kroosa dizao u nebesa.

"Modrić + Kroos + Casemiro + Isco = 104.5 milijuna eura. Paul Pogba = 105 milijuna eura", bio je samo jedan od duhovitih komentara.

Nezapaženo nije prošla ni proslava u svlačionici, gdje su Marcelo, Modrić i Casemiro pjevali i pokazivali plesne pokrete.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider