Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
u obranu osijeka i hajduka

Lokomotiva nakon poraza objavila svoju ljestvicu kao odgovor na Dinamovo ismijavanje

Nogometaši Lokomotive poraženi su u Puli kod Istre 1961.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog vikenda su nešto medijskih minuta dobile i osobe koje vode društvene mreže u Dinamu. Naime, nakon pobjede Dinama protiv Gorice i poraza Hajduka u Koprivnici na društvenim mrežama zagrebačkog kluba osvanula je neobična ljestvica.

Klubove su, umjesto grbovima, ilustrirali emotikonima, pa je Dinamo dobio lavića, Rijeka pomalo prijateljski val i sidro, Osijek Pinokija, a Hajduk vanzemaljca.

gol expired VIDEO Istra srušila Lokomotivu s dva penala: Nevjerojatan prvi gol! Nevistić obranio pa sam sebi zabio divider

Naravno, Pinokio je aluzija na situaciju kada je igrač Rijeke Drmić prozvao bivšeg trenera Modrih Nenada Bjelicu nakon otkazivanja utakmice zbog pojave COVID-a u osječkom klubu, dok je vanzemaljac podsjetnik na ispadanja Hajduka od Gzire i tadašnjeg naslova u Slobodnoj Dalmaciji, koji je ušao u povijest.

Iako slična zadirkivanja na društvenim mrežama nisu strana u Europi, Dinamova ljestvica dobila je negativne odjeke u javnosti, čak i od medija izrazito sklonih i bliskih maksimirskom klubu.

Lokomotiva je pak na neki način poslala drugačiju poruku. Oni su jučer izgubili u Puli od Istre 1961, a potom su objavili ljestvicu s imenima klubova, ali uz poruku #RespectYourRivals, u prijevodu ''poštuj svoje rivale''. Jedini emotikon bio je vlak koji simbolizira njihov klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider