Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dovedite ga u red!

Predsjednik PSG-a upao sucu u svlačionicu, razbio mu komad opreme i zaprijetio "ubit ću te"

Na poluvremenu prve utakmice prijetio je sucu Orsatu, a sad je upao u sudačku svlačionicu i razbio komad opreme pomoćnom sucu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjedniku PSG-a Nasseru Al-Khelaifiju izgleda nije dobro sjelo ispadanje od Real Madrida u osmini finala Lige prvaka jer je poslije susreta upao u sudačku svlačionicu i polomio im nešto opreme, prenose brojni svjetski mediji.

Real se u drugom poluvremenu vratio iz dva gola zaostatka i na koncu ukupno slavio 3:2 s tri gola Karima Benzeme. Njegov prvi gol razljutio je gazdu pariških bogataša jer je smatrao kako je Benzemi uoči tog gola trebao biti suđen prekršaj na golmanu gostiju Gianluigiju Donnarummi.

gol expired Čudesni Real Madrid izbacio PSG iz Lige prvaka: Benzema i Modrić očarali predstavom divider

Sudac ga spomenuo u izvješću

Al-Khelaifijev ispad zabilježen je u sudačkom izvješću, u kojem piše kako je i sportski direktor Leonardo bio u njegovu društvu.

Obojica su se "agresivno ponašala pri pokušaju ulaska u sudačke prostorije", piše u izvješću. "Kad ih je sudac zamolio za odlazak, predsjednik je šakom opalio opremu njegovog pomoćnika i slomio je". A prije odlaska iz prostorije navodno je zaprijetio u njegovu smjeru: "Ubit ću te!"

Njegovo ponašanje primijetili su i snimili Realovi zaposlenici, Marca piše kako ga je "cinkao" klupski delegat Meija Davila, u čiji je ured Al-Khelaifi zabunom ušao najprije. Vjeruje se kako će dostaviti snimku UEFA-i kako bi primjerenije odabrala kaznu za PSG-ova prvog čovjeka unatoč tome što je Leonardo tražio da se izbriše...

gol expired Skandal u Ligi prvaka: Predsjednik i sportski direktor PSG-a na poluvremenu prijetili sucu Orsatu divider

Ovo nije prvi put

"Odluka poslije kontakta s Donnarummom nije poštena. Bilo je prekršaja i bio je potpuno očigledan. Nije moguće da se na to nije upalio VAR. Ali ne tražim isprike, moramo analizirati utakmicu i vidjeti što smo učinili", rekao je Leonardo poslije utakmice.

"Primiti takav gol bez aktivacije VAR-a… To je nevjerojatno. Ne mogu to prihvatiti jer je gol pao poslije očiglednog prekršaja", rekao je trener Mauricio Pochettino.

Ali, ovo nije bilo prvi put da predsjednik i sportski direktor prijete sucima. Učinili su to i Danieleu Orsatu na poluvremenu prve utakmice na Parku prinčeva. Vrijeme je da ih UEFA dovede u red.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider