Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već sad oduševljava

Legendarni Rivaldo vjeruje da smo možda dobili novog Ronalda: ''Igrač svjetske klase''

Brazilska legenda Rivaldo vjeruje da bi Erling Haaland mogao dostići ikonsku razinu Ronalda Nazarija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

19-godišnji senzacionalni Norvežanin Erling Haaland pridružio se Borussiji Dortmund u siječnju, ali već je postigao deset golova u Bundesligi. Ne samo to, u ovom trenutku voljela bi ga imati cijela Europa.

Bivši igrač Barcelone i brazilske reprezentacije Rivaldo smatra da Haaland ima kvalitetu za napredak u ligi poput Španjolske i kako bi mogao doseći razinu njegova sunarodnjaka Ronalda.

''Već je sjajan igrač, ali s 19 godina mogao bi u budućnosti biti još bolji i postati jedan od najboljih napadača na svijetu'', napisao je Rivaldo za Betfair.

''Ima puno osobnosti, igra bez straha i izgleda vrlo smireno na terenu. On je igrač svjetske klase koji još puno toga može naučiti i normalno je da ga puno klubova traži'', naveo je Brazilac i nadodao:

''Neki ljudi već uspoređuju njegov stil s Ronaldom Nazariom i možda postoje neke sličnosti jer je brz, neustrašiv i postiže puno golova, ali prerano je još razmišljati kako će sigurno biti njegov nasljednik.''

''Ronaldo je osvojio dva naslova svjetskog prvaka. Oduševio je svijet svojim potezima i driblinzima pa nam treba vremena da vidimo može li Haaland dostići Ronaldovu razinu. No čini se da ima ono što je potrebno kako bi mu se približio.''

Rivaldo također smatra da bi za njega španjolska liga bila idealna, a već se spominje Real Madrid kao preferirana destinacija. No tu je i Barcelona.

''Njegova bezobzirnost ispred gola dovodi ga u povlaštenu situaciju i Barcelona bi mogla biti dobra alternativna opcija za njega. Bio bi to sjajan potpis za klub'', zaključio je Rivaldo.

gol expired Ovu povijesnu scenu svi pamte: Mourinho konačno otkrio što je dobacio Guardioli i Ibri divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider