Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostavio mašti na volju

Je li moguće: Najtraženiji nogometaš svijeta nagovijestio gdje bi mogao otići?

Sjajni mladi napadač Monaca Kylian Mbappe nalazi se na meti brojnih europskih velikana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Wenger produljio ugovor s Arsenalom, Monacu je poslana ponuda od 100 milijuna eura za trenutno najtraženijeg mladog nogometaša svijeta Kyliana Mbappea. I to nakon što je Monaco odbio ponudu Reala od 130 milijuna eura.

Neki će reći, Wenger se nikad neće promijeniti, ali i ta ponuda barem je naznačila da bi ovo moglo biti uzbudljivo ljeto za Arsenal. Barem je najviše što je Wenger dosad ponudio za nekoga, a prema nekim informacijama u Monacu smatraju da bi Arsenal upravo bio najprikladnije mjesto za Mbappeov nastavak karijere.

Ono što bi moglo ići u prilog Arsenalu je da Mbappe kojim slučajem gleda na njih kao idealno mjesto gdje bi mogao igrati regularni nogomet dvije ili tri godine prije odlaska u Barcelonu ili Real Madrid. A to je jedan od rijetkih aduta Arsenala, s obzirom na stil nogometa koji gaji.

''Premierliga je mjesto gdje se top igrači idu dokazati, Henry je to učinio prelaskom u Arsenal. Mogu li se vidjeti tamo? Vrijeme će pokazati'', rekao je nedavno mladi napadač.

Mbappe je također zaintrigirao Arsenalove navijače nakon što je lajkao tweet u kojem se on i Alexandre Lacazette povezuju s prelaskom u redove Topnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider