Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima puno sadržaja

FOTO Kultni hrvatski klub dobiva novi stadion, gradi se moderna tribina vrijedna 20-ak milijuna kuna

Marsonia trenutno nastupa u trećem rangu, odnosno SuperSport Drugoj nogometnoj ligi.

Nije sve tako crno u hrvatskom nogometu, u Slavoniji se užurbano grade dva nova stadiona. U Osijeku se primiču kraju radovi na modernom stadionu za 13 tisuća navijača, dok se u 90-ak kilometara udaljenom Slavonskom Brodu gradi nova tribina gradskog stadiona.

Radi se o projektu vrijednom 20-ak milijuna kuna, a uključuje izgradnju moderne južne tribine s brojnim popratnim sadržajima. U sklopu nove tribine bit će svlačionice za igrače, prostori za suce, delegate, doping kontrolu, teretana, prostor za trening igrača, soba za liječnike, soba hitne pomoći.

gol expired Danci zgroženi izgledom Maksimira: "Postoji opasnost da će se tribina urušiti" divider

Dakako, bit će i klupske prostorije, uredske prostorije, ali i prostor za komentatore i medije. Mislili su i na posjetitelje, tako da je za njih osigurana VIP lođa s lounge prostorom, caffe bar i ostalo.

Za VIP gledatelje je predviđeno 120 mjesta sa zatvorenim lounge prostorom u pozadini, a tribina će ukupno imati 1400 sjedećih mjesta, bez VIP sektora, stoji na službenoj stranici grada Slavonskog Broda.

Ovo je tek jedna od faza izgradnje gradskog stadiona koji bi trebao imati čak 10 tisuća mjesta, a na njemu će svoje utakmcie igrati bivši prvoligaš, Marsonia koja trenutno igra u trećem rangu hrvatskog nogometa. Odnosno, u Drugoj nogometnoj ligi.

Tablica Druga NL

Standings provided by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider