Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
schalke nastradao

Tako zabija pravi golgeter: Lijep gol i asistencija Kramarića u visokoj pobjedi

Kramarić je opet zabio za Hoffenheim u golijadi protiv Schalkea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 30. kola Bundeslige Hoffenheim je u gostima kod Schalkea slavio s 5:2, a hrvatski napadač Andrej Kramarić upisao je gol i asistenciju.

Kramarić je u 45. minuti pogodio za vodstvo Hoffenheima 2:0, a potom je u 73. asistirao Nadiemu Amiriju za 4:1. Hrvatski napadač izašao je sam pred golmana i sjajno realizirao priliku pogotkom u malu mrežicu. U 73. minuti nesebično je poslužio Amirija koji nije imao težak posao.

Kod Hoffenheima u strijelce su se još upisali Ishak Belfodil, u 25. i 80. minuti, te Ádám Szalai (65).

Kramarić je ove sezone zabio 21 gol u svim natjecanjima. U Bundesligi je ostvario 16 golova i 4 asistencije, a u Ligi prvaka 5 golova i 1 asistenciju.

Nogometaši Leipziga u gostima su dobili Borussiju Mönchengladbach s 2:1 i time su se učvrstili na trećem mjestu Bundeslige. Oba gola za Leipzig postigao je branič Marcel Halstenberg, u 17. minuti iz penala, te u 53. minuti, a utješni pogodak za momčad iz Mönchengladbacha zabio je Alassane Pléa (61).

Nogometaši Bayerna su na Allianz Areni protiv Werdera slavili s 1:0 i napravili još jedan korak prema naslovu prvaka. Vodeći Bayern ima četiri boda više od drugoplasirane Borussije Dortmund, koja u nedjelju gostuje kod Freiburga.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider