Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije mu smetala pauza

Kramarić se vratio golom: Zabio za vodstvo u pobjedi protiv Schalkea

Andrej Kramarić vratio se nakon ozljede i odmah zabio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu osmog kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je pobijedio Schalke s 2:0, a prvi pogodak zabio je hrvatski napadač Andrej Kramarić u svom prvom nastupu nakon više od četiri mjeseca pauze.

Kramarić se upisao među strijelce u 72. minuti nakon brze kontre domaćeg sastava.

Ihlas Bebou je sjajno povukao kontru, ušao u kazneni prostor i pucao, Alexander Nubel je obranio, no Kramarić je odbijanac pospremio u gol.

Bio je to njegov prvi nastup ove sezone. Više od četiri mjesta hrvatski reprezentativac nije bio na travnjaku zbog ozljede koljena, a posljednju utakmicu Kramarić je odigrao 11. lipnja u Varaždinu protiv Tunisa.

gol expired Burno na tribinama: Burića gađali bocom, u loži verbalno napali Brbića divider

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Bebou zabivši za 2:0 pet minuta prije kraja susreta.

U prvom nedjeljnom susretu Kolnu je u derbiju začelja pobijedio Paderborn s 3:0. Golove Kolna, koji je ovom pobjedom pobjegao iz zone ispadanja, zabili su Simon Terodde (8), Louis Schaub (59) i Sebastiaan Bornauw (85).

Na ljestvici vode Borussia Moenchengladbach i Wolfsburg sa po 16 bodova, dok Bayern, Borussia Dortmund i RB Leipzig imaju po 15 bodova.

Schalke je propustio priliku pobjedom skočiti na vrh ljestvice, ovako je sedmi sa 14 bodova, dok je Hoffenheim skočio na 11. mjesto sa 11 bodova.

Paderborn je posljednji s jednim bodom.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider