Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi isključivo kod njih

Guardioli stiže granitno pojačanje za obranu: Koštat će 80 milijuna eura

Dugo se već špekulira s njegovom novom adresom, a čini se da će to biti Manchester.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok iščekuju epilog žalbe koju su uputili na odluku o izbacivanju iz svih UEFA-inih natjecanja, u Manchester Cityju ponašaju se kao da će žalba uroditi plodom i pojačavaju momčad kako bi bili što konkurentniji u ostvarivanju svog svetog cilja - osvajanja Lige prvaka.

Pep Guardiola je šeicima poručio kako želi stopera svjetske klase, a izbor je pao na Kalidou Koulibaly.

Izvrsni senegalski reprezentativac prošli tjedan je navršio 29 godina i pred njim je još nekoliko sezona na najvišoj razini.

gol expired Hoće li Real požaliti? Prekrižili sjajnog igrača, odlazi u Serie A divider

Koulibaly ima ugovor u Napoliju do 30. lipnja 2023., ali predsjednik Aurelio De Laurentiis bi ga rado prodao i zakrpao s dobivenim novcem rupe u proračunu koje im je prouzročila pandemija koronavirusa.

Senegalca se proteklih mjeseci povezivalo i s Manchester Unitedom i Liverpoolom, u posljednje vrijeme i s Newcastleom (otkako je najavljen dolazak bogatih Saudijaca u taj klub), ali njegov izbor su City i Guardiola, piše El Mundo Deportivo.

Odšteta koju će Napolitanci dobiti bit će oko 80 milijuna eura što je manje od one cijene koju su postavili prije godinu-dvije, ali je i dalje respektabilan novac, naročito u današnjim okvirima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider