Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nikoličius demantirao

Kosovski novinar tvrdi da bi Sahiti mogao otići: Poznato je i koliko Hajduk navodno traži

Emir Sahiti je navodno i dalje želja HSV-a.

Emir Sahiti je i dalje u kombinacijama slavnog njemačkog kluba HSV-a. Nijemci navodno silno žele igrača Hajduka i teško će odustati.

Na nedavnoj presici kod predstavljanja Lovre Kalinića Mindaugas Nikoličius je odgovorio da nikakva ponuda od HSV-a nije stigla na Poljud, no kosovski novinar Arlind Sadiku tvrdi drugačije.

''Emir Sahiti je i dalje prioritet za HSV. Hajduk traži 4,5 milijuna eura, a HSV nudi tri milijuna, pregovori su u tijeku'', napisao je spomenuti novinar na Twitteru.

Moussa Wagué, De Jong i Roberto Veliki transfer na vidiku: Igrač Barcelone dolazi u HNL? divider

Sahiti je nedavno debitirao za reprezentaciju Kosova u Ligi nacija, a sjajnim igrama u Hajduku pobrao je simpatije navijača kluba.

Sahiti je posebno oduševio u finalu Kupa protiv Rijeke, no bio je na razini kroz cijelu sezonu i njegov bi se odlazak sigurno jako osjetio u igri Hajduka.

No tvrdnje kosovskog novinara svakako treba uzeti s dozom opreza jer pod Nikoličiusom i Jakobušićem niti jedan zvučni transfer Hajduka nije izašao u javnost prije samo potvrde na stranicama kluba pa je zato i teže povjerovati navodima s Kosova.

Sahiti prema Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura, a za Hajduk je upisao 43 nastupa, sedam golova i pet asistencija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider