Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ćirina poruka

Srbin opet u Dinamu, a Hrvat u Zvezdi? Ćiro u svom stilu poručio što misli o tome

Miroslav Blažević komentirao je za srpske medije transfer Komnena Andrića u Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo se ove sezone pojačao s dvojicom ponajboljih nogometaša iz ostatka HNL-a. Oba su otkrića iz okolice Zagreba. Komnen Andrić bio je prvi strijelac jesenskog dijela sezone u Interu iz Zaprešića, dok je Nigerijac Iyayi Atiemwen iz Gorice stigao s najboljim ocjenama u ligi.

Oba su transfera postala zanimljiva javnosti. Onaj Nigerijca zbog glasina kako bi ga Dinamo nakon kupnje odmah proslijedio kod Zorana Mamića u Al-Ain, dok je Andrić prvi srpski nogometaš koji je obukao dres zagrebačkih plavih još od 1990. godine, kada je svoju posljednju sezonu na Maksimiru igrao Vlado Čapljić.

Dolazak Komnena Andrića u Dinamo nije izazvao negativne komentare, a nije ni trebao.

''Pozitivne su reakcije, prvenstveno zbog fenomena primitivizma koji odlazi u povijest'', rekao je legendarni Miroslav Blažević srpskom tabloidu Kuriru.

A onda je u svom stilu ispalio: Nabijem na k***c svakoga tko misli da Srbinu nije mjesto u Dinamo. I obrnuto, Hrvatu u Crvenoj zvezdi.''

''Kad sam doveo Zorana Čavu Dimitrijevića u Dinamo, cijeli stadion mu je vikao: 'Čava, Čava'. Anđelko Pavić isto nije imao nikakvih problema dok je igrao na Maksimiru. To je potpuno normalno'', rekao je Ćiro te poručio:

''Primitivci neka odj**u sa stadiona.''

Ćiro kaže kako je Andrić, inače iz Novog Pazara, pravo pojačanje za Modre.

''Ne bi došao da nije bio odličan u Interu. Sad će mu biti lakše jer je okružen boljim igračima, tek će pokazati što može.''

Jedan igrač Dinama u ovom je stoljeću zaigrao za Zvezdu, ali on je tek ''hrvatski zet''. Luis Ibanez bio je ljubimac zagrebačkih, ali i beogradskih navijača. Ćiro misli kako ćemo uskoro vidjeti i nekog Hrvata u Partizanu i Crvenoj zvezdi.

''A zašto ne bi? Ti idioti više nikoga ne zanimaju. Prošlo je to vrijeme'', smatra Ćiro.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider