Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"izgledali smo kao mesari"

Klopp "poludio" na Neymara i društvo, predložio novo pravilo: "To je za žuti karton"

Klopp su naljutili potezi Neymara i njegovih suigrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jürgen Klopp imao je razloga za ljutnju nakon bitne utakmice na Parku prinčeva u kojoj je njegov Liverpool izgubio od PSG-a 2:1.

Strateg Redsa nakon utakmice kritizirao je postupke svojih protivnika u završnici. Posebno su ga razljutila simuliranja i krađa vremena.

"Broj prekidanja igre jednostavno nije bio cool. Dvaput zaredom osvojili smo fair-play nagradu u Premierligi, ali kad pogledate broj žutih kartona, večeras smo izgledali kao mesari", rekao je.

"Bilo je to pametno od PSG-a, posebno Neymara. Mnogi su padali na travnjak kao da je bilo nešto ozbiljno, a mi smo zbog toga izgubili mirnoću. To vas čini agresivnim, a negativna agresija loša je za nogomet", dodao je i predložio novu sudačku praksu koja bi spriječila izležavanje na travnjaku.

PSG trebao ostati s igračem manje?

"Ako izgledate kao da umirete, pa se odmah nakon toga dignete, sudac može dati žuti karton za nesportsko ponašanje. To je gluma, to više nije nogomet", dodao je.

Iako je napomenuo da ne želi ispasti loš gubitnik, osvrnuo se i na spornu situaciju u prvom poluvremenu. Marco Verratti đonom je startao na Joea Gomeza, a prema Kloppovu mišljenju, trebao je dobiti crveni karton.

"To sigurno nije bilo poput ostalih 500 žutih kartona", rekao je.

Klopp i Liverpool nisu uspjeli doći do pobjede u Parizu, ali još imaju šanse za prolaz. U zadnjem kolu protiv Napolija imaju dvije opcije: pobjedu s barem dva razlike ili pobjedu 1:0. Sve ostale pobjede Liverpool vode dalje samo ako PSG ne pobijedi Crvenu zvezdu u Beogradu.

Gledajte UEFA Ligu prvaka samo na A1 TV-u

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider