Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ozljede ga uništavaju

Zbog nove stravične ozljede francuska zvijezda završava karijeru s tek 23 godine?

Nova je ozljeda zadesila talentiranog francuskog nogometaša Kingsleyja Comana koji je prošle godine najavio mogući kraj karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova, čini se teža ozljeda zadesila je talentiranog francuskog nogometaša Kingsleyja Comana, koja bi ga, kako je sam najavio, mogla umiroviti. Barem se tako činilo sinoć kada je iskrenuo koljeno na užas suigrača i navijača.

Coman je prethodno zabio pogodak za vodstvo Bayerna 1:0 protiv Tottenhama u 14. minuti. Coman ima samo 23 godine, u karijeri je igrao za PSG, Juventus i Bayern te je već osvojio 17 trofeja.

gol expired Svi su im se smijali nakon 0:4 u Zagrebu, a večeras su ispisali povijest Lige prvaka! divider

"Moji problemi sa stopalom kao da nemaju kraja, ozljeda na ozljedu. Operacije više i ne brojim i jednostavno ne želim prihvatiti da zbog posla kojim se bavim svako toliko moram na operaciju. Mislim da ću, dogodi li se opet ozljeda zbog koje bih morao na operaciju, jednostavno prekinuti aktivnu igračku karijeru i maknuti se od sporta", rekao je Coman krajem 2018. godine.

gol expired Olmov gol oduševio Europu: "Najbolji gol večeri"; "Što još radiš u Zagrebu?" divider

Ovaj put nije ozlijedio stopalo, već ponovno koljeno, isto koje je stradalo na ljetnim pripremama. Tada se pokazalo da ozljeda nije teže prirode, no ovoga puta se činilo kako bi moglo biti gore.

Coman je travnjak napustio u 27. minuti prvog poluvremena, nakon što mu je koljeno, u jednom trku za loptom, otišlo u "krivom smjeru". Teško je riječima opisati novu bizarnu ozljedu francuskog nogometaša, a bit će vrlo zanimljivo vidjeti koliko je teška. 

Bayernova liječnička služba je objavila kako je potrgao zglobnu čahuru koljena koje mu je odmah sinoć imobilizirano. Nastradao je i mišić, ali ukoliko ne bude novih nevolja s koljenom nakon daljnjih pretraga, Francuz bi se ipak trebao vratiti u drugom dijelu sezone.

To je puno bolja vijest od sinoćnjih najava koje su išle u smjeru mogućeg prekida karijere. Nadamo se kako Coman neće ostvariti vlastite najave te kako će se unatoč novoj ozljedi ipak vratiti na nogometni teren.

gol expired Bjelica najavio što slijedi Dinamu bez Europe: Mogući su odlasci, ali i nova pojačanja divider
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider