Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dogovorili višegodišnju suradnju

Preokret na Maksimiru: Iskusni stoper ipak potpisao s Dinamom nakon izbacivanja u drugu momčad

Činilo se da je njegov odlazak sigurna stvar, ali dogodio se preokret.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kevin Theophile-Catherine ipak ostaje u Dinamu. Iskusni 30-godišnji francuski stoper stavio je potpis na novi trogodišnji ugovor, objavio je Dinamo na svojoj internetskoj stranici.

Prije svega 10-ak dana činilo se da je odlazak Theophile-Catherina sigurna stvar. Pregovori su bili zapeli i klub ga je izbacio u drugu momčad, ali čini se da su ipak postigli dogovor.

gol expired Nekada ponajbolji veznjak svijeta nasmijao mnoge: "Mogao sam biti poput Messija i Ronalda. Ali nije mi se dalo" divider

"Moram priznati kako se sjajno osjećam. Moja prva želja je bila ostati u Dinamu. Obitelj i ja se osjećamo sjajno u Zagrebu i Dinamo je klub u kojem želim provesti još puno lijepih trenutaka. Posljednje dvije godine napravili smo velike stvari, ali ostao sam da napravimo korak dalje u odnosu na sve do sada", rekao je za Dinamovu stranicu.

Theophile-Catherine stigao je u Dinamo iz francuskog Saint-Etiennea prije dvije godine. U planovima Nenada Bjelice bio je jedan od stožernih igrača, a ostavlja dojam tihog profesionalca i rutinera s kojim nema problema na terenu ni izvan njega.

gol expired Čilić i ostatak hrvatske teniske kreme zaigrali nogomet na sportskom igralištu koje je financirala Marinova zaklada divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider