Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real ispada iz igre

Velika trampa Juventusa i Manchester Uniteda: Stara dama pripremila bogatu ponudu

Juventus želi vratiti Paula Pogbu i namjerava ponuditi Manchester Unitedu Adriena Rabiota u zamjenu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juventus planira vratiti Paula Pogbu, pišu britanski mediji. Stara dama namjerava ponuditi Manchester Unitedu Adriena Rabiota plus 70 milijuna eura.

Proteklih dana britanski mediji pisali su kako je Manchester United prelomio što se tiče prodaje francuskog veznjaka. Čelnim ljudima s Old Trafforda dozlogrdila je sapunica koja traje već mjesecima i čini se da su odlučili tu priču završiti.

Harry Kane (Foto: AFP) Težak udarac za Mourinha: Završio medeni mjesec za prgavog Portugalca divider

Pogba se prošlog ljeta najviše spominjao u kontekstu Real Madrida. Kraljevski klub navodno je i dalje zainteresiran, no u međuvremenu se u transfernu sagu ubacio i Juventus.

Ako bi se Pogba vratio u Juventus, bio bi to svojevrsni kuriozitet. U razmaku od sedam godina dvaput bi dolazio u oba kluba.

gol expired Pogodak Bašića u pobjedi Bordeauxa divider

Pogba je kao talentirani mladac 2009. prešao iz Le Havrea u Manchester United. Godine 2012. otišao je kao slobodan igrač u Juventus. Četiri godine poslije iz Juventusa se vratio u Manchester United. Odšteta je iznosila 105 milijuna eura, što je u tom trenutku bio svjetski rekord.

A sada bi se opet mogao vratiti u Juventus za sličnu cifru, ako zbrojimo 70 milijuna eura s procijenjenom vrijednošću Rabiota na Transfermarktu, a ona iznosi 32 milijuna eura.

gol expired Francuska pokazala mišiće: Karabatić i društvo pregazili Srbiju, bili blizu rekorda divider

Manchester United ljetos je odbio nalet Reala tražeći za Pogbu čak 180 milijuna eura. Čini se da se Crvenim vragovima u međuvremenu značajno smanjio apetit.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider