Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
promašen jedanaesterac

Lokomotiva propustila veliku priliku da pobijedio Željezničar u Ligi prvaka!

Nogometaši Lokomotive remizirali su protiv Željezničara u susretu 2. kola juniorske Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom susretu 2. kola juniorske Lige prvaka mladi nogometaši Lokomotive su u Lučkom odigrali 1-1 protiv sarajevskog Željezničara.

Gosti su poveli u 42. minuti golom Amara Beširevića. Eldar Šehić je ubacio iz kornera, a Beširević zabio za zasluženo vodstvo Željezničara. Gosti su u nastavku susreta mogli potvrditi pobjedu, ali su promašili nekoliko lijepih prilika.

Lokomotiva je izjednačila u 73. minuti golom Marka Vranjkovića koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru nakon ubačaja Matea Dunića. Samo četiri minute kasnije Vranjković je zbog drugog žutog kartona isključen, no Lokomotiva je i s igračem manje mogla do pobjede.

Amir Velić je u 82. minuti neoprezno startao na Nikolu Krajinovića, a ukrajinski sudac Oleksander Derdo je pokazao na bijelu točku. Nažalost, udarac Ivana Skansija s bijele točke obranio je Filip Dujmović.

Uzvratni susret je na rasporedu 22. studenoga u Sarajevu. U slučaju uspjeha Lokomotiva će izboriti plasman u play-off rundu i osigurati 'europsko proljeće'.

U play-off rundi Lokomotiva bi igrala protiv jednog od osam drugoplasiranih klubova iz "Champions League Path", dok pobjednici skupina u "Champions League Path" direktno ulaze u osminu finala.

U play-off rundi igra se jedna utakmica, a termini dvoboja su 6. ili 7. veljače iduće godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider