Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
srpska wanda

Jović je preoteo fatalnu plavušu Ljajiću, a sinoć ga je morao zagrliti na utakmici, slika s terena je hit

O ovom skandalu Srbi nisu prestajali pričati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Srbija je sinoć u Beogradu izgubila protiv Mađarske 0:1 u Ligi nacija i ostala na zadnjem mjestu skupine iza Turske, Mađarske i Rusije.

O porazu gotovo da više nitko ne priča, bilo pa prošlo. Srbi su fokusirani na susret protiv Škotske idući mjesec koji ih može odvesti na Euro, a nakon utakmice najviše se pričalo o Ademu Ljajiću i Luki Joviću.

Naime, Ljajić i Jović sinoć su zagrljeni morali stajati jedan uz drugoga za vrijeme himne Srbije, no to naravno ne bi ništa bilo čudno da se spomenuti dvojac nije našao u skandalu o kojem je brujala cijela Srbija, ali i neki svjetski mediji.



Naime, Adem Ljajić bio je tri godine u ljubavnoj vezi sa Sofijom Milošević, srpskom manekenkom. Prekinuli su prije dvije godine, a Sofiju mu je preoteo kolega Luka Jović, koji je i danas u sretnoj vezi s manekenkom, a zajedno žive u Madridu, gdje Jović nastupa za slavni Real.

Ljajić je Sofiji za vrijeme veze kupio stan i on je ostao u njezinu vlasništvu, a Jović navodno često boravi u tom stanu koji je platio njegov suigrač iz reprezentacije, pišu srpski mediji.

Sofija je navodno rastavila vezu Ljajića i njegove bivše djevojke s kojom ima dijete, no na kraju je završila s napadačem Reala te su njih dvoje nedavno dobili dijete.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider