Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potpisao na tri godine

Iz Dinama u Dinamo: Pivarić se pridružio Vidi u Kijevu

Dugogodišnji lijevi bek zagrebačkog Dinama karijeru će nastaviti u njegovu kijevskom imenjaku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Josip Pivarić pronašao je novi klub – hrvatski reprezentativni lijevi bek zamijenio je zagrebački Dinamo njegovim imenjakom iz Kijeva. Ukrajinski klub objavio je da je s 28-godišnjim igračem potpisao trogodišnji ugovor.

''Znam da je Dinamo Kijev veliki klub koji ima velike ciljeve. To je klub koji osvaja trofeje i jako sam sretan i zadovoljan što sam došao u tako velik klub. Naravno da sam se čuo s Vidom prije nego sam se odlučio za dolazak ovdje. Rekao mi je sve najbolje. O Dinamo Kijevu se jako puno zna, veliki europski klub koji skoro svake godine igra Ligu prvaka. Iako ove godine ne igramo Ligu prvaka, nadam se da ćemo napraviti veliki uspjeh u Europskoj ligi'', rekao je Pivarić.

Pivarić je u karijeri igrao u Dinamu i Lokomotivi. Ukupno je odigrao 169 utakmica i zabio osam golova. Spekulira se da će Dinamo za njega dobiti dva milijuna eura.

Da je njegov odlazak iz Dinama vrlo vjerojatan, postalo je jasno nakon dolaska Čeha Jana Lecjaksa. U novom će klubu nositi broj 23, a konkurencija će mu biti Mađar Tamas Kadar koji je stigao iz Lech Poznana u veljači.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider