Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Svaka čast!

Inspirativna objava Juranovića na Instagramu, evo gdje je bio prije osam godina: "Živite svoje snove"

Hrvatska igra protiv Bugarske u utorak od 16 sati uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Uoči prijateljskog dvoboja Hrvatske i Bugarske u Kataru, hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović objavio je zanimljivu fotografiju na Instagramu.

Iako je danas neizostavni član prve momčadi škotskog Celtica, desni bek Vatrenih je prije samo sedam godina igrao u redovima tadašnjeg trećeligaša, a danas drugoligaša Dubrave.

Juranović objavio fotografiju iz 2014.

Prisjetio se tako događaja otprije osam godina kad se fotografirao na predstavljanju novog dresa Vatrenih s Mateom Kovačićem i Marijem Mandžukićem, a na toj je priredbi sudjelovao kao najbolji igrač u izboru Nikea, službenog dobavljača opreme hrvatske reprezentacije.

gol expired Belgijski vratar umro nakon teške bolesti: Saznao da će postati otac, a onda je stigla užasna vijest divider

Danas, osam godina kasnije, Juranović je u hrvatskoj reprezentaciji s Kovačićem i Mandžukićem koji odnedavno obnaša ulogu pomoćnog trenera u stožeru izbornika Dalića.

Oduševio nastupom na Euru 2020

"Osam godina razlike... Živite svoje snove", napisao je Juranović u insipirativnoj objavi na Instagramu koju možete vidjeti OVDJE.

Inače, početkom 2015. godine stigao je poziv iz Hajduka koji je sve promijenio. Dobio je priliku na prvoligaškoj sceni, a njegova je karijera krenula uzlaznom putanjom. Nakon pet godina provedenih na Poljudu, došlo je vrijeme za odlazak.

Potpisao je za varšavsku Legiju, a dobrim igrama došao je pod radar izbornika Zlatka Dalića. Na Europskom prvenstvu uskočio je umjesto Šime Vrsaljka i sve oduševio igrom na susretu protiv Škotske i Španjolske.

Nakon Europskog prvenstva stigla je ponuda škotskog Celtica koji je svakako stepenica više u njegovoj karijeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider