Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
majstori

VIDEO Akcija u Tudorovoj režiji je veliki hit, nakon ovoga je i Mourinho morao čestitati

Jose Mourinho je nakon utakmice pohvalio Igora Tudora.

Premda je nakon 20 minuta igre vodila sa 2:0, Verona, koju vodi Igor Tudor ipak nije izdržala protiv Rome. Momčad Josea Mourinha je uspjela izjednačiti na 2:2 u susretu 26. kola Serie A.

Gol za 1:0 Verone pronašao je posebno mjesto u svjetskim medijima i na društvenim mrežama.Nakon sjajne akcije zabio je Barak u petoj minuti susreta.

Igrači Verone izveli su akciju s treninga u režiji hrvatskog stručnjaka Igora Tudora. Iznenadili su igrače Rome i u stilu najvećih majstora došli do gola.

Akciju koja se masovno lajka na društvenim mrežama pogledajte OVDJE.

gol expired Smrznuo mu se penis na Zimskim olimpijskim igrama, opisao je kako ga je odmrznuo divider

Zanimljivo, Verona je bila na pragu prve gostujuće pobjede protiv Rome nakon 1973. godine, ali ipak nije uspjela. Roma sada ima 19 pobjeda i šest remija protiv Verone na Olimpicu.

U 20. minuti Adrien Tameze je zabio za 2:0. U 32. minuti Tudorova ekipa je zabila i treći gol, no pogodak Giovannija Simeonea je poništen zbog zaleđa nakon asistencije VAR-a.

gol expired Juventus nudi Dybali ugovor koji je dogovoren prošle godine, ali može ga dobiti uz jedan uvjet divider

U nastavku susreta odabranici Josea Mourinha su zaigrali daleko bolje. Cristian Volpato je smanjio u 65. minuti, a na 2:2 je postavio Edoardo Bove u 84. minuti.

Mourinho pohvalio Tudora

''Jose Mourinho mi je čestitao na odličnoj igri, puno mi znače riječi takvog stručnjaka. Bili smo dominantni gotovo čitavu utakmicu, ali smo na kraju popustili u zadnjih 20 minuta izgubivši dva boda'', otkrio je Igor Tudor.

Legendarni Portugalac je u završnici dobio crveni karton jer se žalio na nedosuđeni kazneni udarac. Nakon kartona otišao je pozdraviti Tudora i brzinski napustio stadion i tako pobjegao od izjava za medije.

Tablica Serie A

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider