Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Emotivan opraštaj

Atanasov zabio dva fantastična pogotka Lokomotivi pa se slomio: Posvetio ih posebnoj osobi, nije mogao zadržati suze

Hajduk je pobjedom protiv Lokomotive osigurao prolaz u polufinale SuperSport Hrvatskog Kupa.

Uvjerljivom pobjedom protiv Lokomotive sa 6:3 u četvrtfinalnom susretu, nogometaši Hajduka plasirali su se u polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog Kupa.

U golijadi splitske momčadi dva je pogotka zabio Jani Atanasov, i to na kakav način, a proslavio ih je, nažalost, u suzama. Makedonski veznjak je, naime, prije nekoliko dana ostao bez najboljeg prijatelja.

Objavio je tako Atanasov na svom Instagram profilu emotivnu poruku u kojoj se oprostio od svog prijatelja, a onda zabio dva sjajna pogotka.

"Otkad znam za sebe, znam i za tebe. Bio si prijatelj kojeg bi svi htjeli imati pored sebe. Dijelili smo tugu, sreću, bezbroj lijepih uspomena. Ostavio si me da se borim sam, ali znam da ćeš me nastaviti gledati i radovati se mojim uspjesima. Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Počivaj u miru brate moj", napisao je Atanasov.

gol expired Gorica nakon lutrije jedanaesteraca prošla u polufinale Kupa: Istra je do 98. minute imala pobjedu divider

Prvi pogodak zabio je na početku drugog poluvremena i tako ponovno doveo Hajduk u vodstvo. Nakon toga je uslijedila prava golijada, brzo su pala četiri pogotka, a onda je Atanasov postigao još jednu golčinu u 66. minuti susreta.

Prilikom izlaska s terena. zamijenjen je četiri minuta kasnije, zagrlio ga je i trener Splićana Valdas Dambrauskas.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider