Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ovo bi bilo previše

Talijani objasnili suludi posao s Barcom: Gdje je zapelo? Juve slaže plan B, Barca bi mogla izvisiti

Katalonci su pustili u javnost bombastičnu vijest, ali iz Italije su odlučno odbacili njihove priče.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona i Juventus pregovaraju o razmjeni igrača koja bi u Kataloniju preselila njihovu želju Miralema Pjanića. Međutim, čini se da se taj posao neće realizirati tako lako.

U nedjelju je katalonski Sport objavio kako je pao dogovor Nelson Semedo za Miralema Pjanića, Mattiju De Sciglia i 25 milijuna eura.

Loš posao u Italiji

Sport je kao objašnjenje ovako visoke cijene za Semeda naveo ponude drugih – po njima, Manchester City nudio je 25 milijuna i Cancela, ponudu je spremao i Inter, pa ih je Juventus nadmašio s ovako velikodušnom ponudom jer je Semedo njihova želja za desnog beka.

gol expired Lewandowski uz bok Messiju i Ronaldu: Samo njih trojica imaju ovakav čudesan niz divider

Međutim, jasno je da tu nešto ne štima. Po Transfermarktu, Juventus bi u takvoj razmjeni, kada se zbroje vrijednosti igrača i dodatni novac, dao oko 85 milijuna eura, a zauzvrat dobio igrača vrijednosti 32 milijuna eura.

Demanti vijesti iz Katalonije nije trebalo dugo čekati. Torinski Tuttosport, list blizak Juventusu, objavio je da nema dogovora o, kako je nazivaju, ''poprilično nesmotrenoj razmjeni'' te da pisanje katalonskih medija nije istinito.

Barcin igrač sabotira dogovor, Juve razmatra druge opcije

Po njima, u poslu uopće ne bi trebalo biti novca, a trgovalo bi se samo igračima. Tu dolazi do kamena spoticanja jer Juventus bi htio brazilskog veznjaka Arthura, ali on ne želi u suprotnom smjeru. Uz njega bi čak radije francuskog stopera na posudbi u Schalkeu Jeana-Claira Todiboa nego Semeda.

gol expired Rooney iznenadio isticanjem jednog suigrača: Usporedio ga s Cristianom Ronaldom divider

Iako u Torinu cijene portugalskog desnog beka, smatraju da im nije neophodan, piše torinski list. Istu informaciju donosi i poznati talijanski transferni insajder Gianluca Di Marzio, koji piše kako bez Arthura nema posla. Di Marzio dodaje kako je posao blokiran sve dok Arthur ne pristane.

Barcelona je pokušala pritisnuti Arthura na odlazak u Juventus, ali čini se da se njemu baš i ne ide. Zbog toga bi Barci moglo sve propasti – Tuttosport piše da Juve razmatra plan B, razmjenu s PSG-om u kojoj bi glavni akteri bili Pjanić i argentinski veznjak Leandro Paredes. Vidjet ćemo hoće li Barca uspjeti složiti paket koji bi zadovoljio obje strane.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider