Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi izazov

Ivan Kelava pronašao novi klub: ''Jedva čekam da upoznam nove suigrače''

Bivši vratar Dinama Ivan Kelava branit će u susjedstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni vratar Ivan Kelava potpisao je s mađarskim prvoligašem Debrecenom ugovor na dvije i pol godine i svojim iskustvom trebao bi pomoći momčadi u usponu na prvenstvenoj tablici u nastavku sezone.

"Sretan sam zbog dolaska u Debrecen, ovo je nova etapa u mojoj karijeri i prilika za dokazivanje. Osjećam se dobro, naporno treniram, u formi sam i vjerujem da ću iskoristiti priliku. Jedva čekam da se priključim ekipi i upoznam nove suigrače i trenera", rekao je u srijedu 28-godišnji Kelava u razgovoru za Hinu.

U četvrtak će otputovati u Portugal gdje se momčad priprema za nastavak sezone. Bijelo-crveni iz Debrecena nalaze se na desetom mjestu u prvenstvu, odmah iznad zone ispadanja.

"To je za mene izazov. Došao sam pomoći ekipi, dat ću sve od sebe, pa sam uvjeren da ćemo svi biti zadovoljni na kraju sezone", rekao je Kelava, koji ima iskustvo igranja u Ligi prvaka i Europskoj ligi.

Kelava je bio u španjolskom prvoligašu Granadi od ljeta 2015. a prije toga je branio za slovački Spartak iz Trnave. Za zagrebački Dinamo upisao je 138 nastupa igrajući u europskim natjecanjima, a bio je i član talijanskog Udinesea, Carpija te Lokomotive iz Zagreba.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider