Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
(opet) nije dobro

Ispad supruge Bayernove zvijezde prema Kovaču i dalje vruća tema: Oglasio se i Matthäus

Lisa Müller napravila je pravu pomutnju u Bayernu svojim komentarom na Instagramu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niko Kovač opet je u brigama jer nakon nekoliko povezanih pobjeda samo 1:1 s Freiburgom na svom stadionu vratilo je stvari na početak krize. Kao da novi kiks Bayerna nije bio dovoljan, atmosferu je dodatno zagrijala supruga Thomasa Müllera.

Lisa Müller objavila je fotografiju trenutka ulaska svog muža u igru uz poprilično oštru poruku: ''Više od 70 minuta trebalo je mozgu za trenutak inspiracije.''

Pokušala je sakriti cijelu stvar izbrisavši objavu, ali bilo je već kasno. Na kraju je i službeni Bayern objavio priopćenje u kojem pokušava smiriti strasti pričom kako se Lisa odmah otišla ispričati treneru koji je ispriku prihvatio.

No šteta je učinjena i Kovač je javno osramoćen. Nije htio komentirati slučaj nakon utakmice, dok je Müller, jedan od navodno četvorice vođa pobune protiv Kovača, pokušao opravdati svoju suprugu kroz šalu.

''Baš su mi rekli malo prije. Mislim da je to samo trenutna emocija. Nije ni sama bila sretna zbog toga. Ah, voli me, što da radim?''

Senatori u svlačionici nezadovoljni Kovačem

Ipak, Lothar Matthäus, danas stručni suradnik na Skyju, tvrdi kako je ispad Müllerove supruge samo odraz raspoloženja dijela svlačionice.

''Ta njezina izjava odraz je raspoloženja igrača koji nisu svi iza Kovača. Ima tu nezadovoljstva'', rekla je legenda Bayerna koja je nedavno bila meta napada čelnika kluba zbog čestog kritiziranja.

Uz Müllera, još su trojica senatora, prema Kickeru, najglasnija u nezadovoljstvu. To su Robben, Ribery i Hummels, čija su se imena posljednjih tjedana, uz ono Jamesa Rodrigueza, najviše spominjala u medijima kao mogućih vođa pobune.

''Bayernu nedostaje lakoće, zajedništva, agresije i zadovoljstva u momčadi. Kovač nije uspio stvoriti hijerarhiju u momčadi. Niko mora vratiti povjerenje svojih igrača. To nisu igrači kakve je trenirao dosad'', poručio je Matthäus i dodao kako ipak vjeruje u Kovača.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider