Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mourinho opet izvisio

Inter ne pušta Perišića, transfer propada? Ovo se neće svidjeti Mourinhu

Iz Intera stižu izjave koje se neće svidjeti Jose Mourinhu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Transfer Ivana Perišića u Manchester United jedna je od najvećih sapunica prijelaznog roka koja je dobila novi zaokret. Nakon što se činilo da će Manchester United ipak posegnuti duboko u džep i platiti traženu cijenu, sportski direktor Intera Piero Ausilio poslao je jasnu poruku Unitedu: Perišić nije na prodaju.

''Taj transfer se ne događa. Perišić trenira s Interom, a dosad nismo razmotrili nijednu ponudu Manchester Uniteda'', rekao je Ausilio talijanskom Sky Sportu.

Ove izjave dolaze nakon što je Jose Mourinho poveo momčad na američku turneju, a u Europi je ostavio samo predsjednika Eda Woodwarda i dao mu zadatak do dovede Perišića. Nakon ovih izjava čini se da će on imati jako težak posao.

Podsjetimo, trakavica je počela kada je United pokušao spustiti cijenu za Perišića, znajući da Interu hitno treba novac zbog financijskog fair-playa. Međutim, Inter je prodao nekoliko manje bitnih igrača i namaknuo potreban novac nakon čega je Perišića maknuo iz izloga, zbog čega je United nekoliko puta povećao ponudu.

No, Inter je sve ponude odbio, a u priču se umiješao i novi trener milanskog kluba Luciano Spalletti. On vidi Perišića kao vrlo bitan kotačić u svojoj viziji Intera koji planira napad na Ligu prvaka, elitno klupsko natjecanje koje posrnuli talijanski gigant nije igrao od sezone 2011./2012..

Jose Mourinho planirao je pojačati momčad s četiri igrača: napadačem, stoperom, krilom i zadnjim veznim. Mourinho je htio sva do odlaska na američku turneju, ali avion za SAD je već odletio, a u njemu su se našli samo stoper i napadač – Victor Lindelof i Romelu Lukaku. Takav razvoj događaja uzrok je sve većih frustracija portugalskog stručnjaka, a nakon Ausilijevih izjava one će sigurno biti još veće.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider