Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najmlađi oduševljeni

Zanimljivo druženje s navijačima: Igrači Osijeka se napunili pozitivnom energijom uoči teškog euro-ispita

NK Osijek je za ovaj ponedjeljak organizirao događaj koji se pokazao kao pun pogodak.

Uoči uzvratne utakmice trećeg pretkola Konferencijske lige protiv CSKA Sofije, marketing Osijeka povukao je potez koji se pokazao kao pun pogodak.

U jednom osječkom trgovačkom centru organizirali su druženje s navijačima u sklopu kojeg su prvotimci prodavali ulaznice za nadolazeći revanš s Bugarima.

Danijel Lončar, Mato Miloš, Alen Grgić, Mihret Topčagić, Šime Gržan i Ivan Fiolić bili su na raspolaganju onim najmlađima kojih je bilo najviše. Zaigrali su nakratko i nogomet, šutiravši igračima svog kluba na gol.

"Ta silna količina pozitivne energije u zraku mogla se osjetiti na svakom koraku tijekom druženja koje je potrajalo i više od planiranih 60 minuta, a koje je poslužilo kao najbolja je injekcija samopouzdanja pred utakmicu značaja kakvog ima ova s CSKA. Bolja uvertira utakmici od ove nije se mogla ni poželjeti, pozitivna energija, lijepe želje i valovi podrške najbolji su impuls za momčad", poručili su iz NK Osijeka.

gol expired Bjelica nakon teške pobjede najavio CSKA: "Svima možemo zabiti dva pogotka, nije to nedostižno" divider

Podsjećamo, Osijek je u prvoj utakmici trećeg pretkola u Bugarskoj izgubio sa 4:2 s tim da su gubili i tri razlike te su poraz ublažili tek u sudačkoj nadokadi. Baš taj zgoditak Topčagića daje nadu svim pristašama Osijeka da u četvrtak u Gradskom vrtu mogu nadoknaditi zaostatak i plasirati se u play-off.

Igračima Nenada Bjelice trebat će podrška s tribina kako bi izveli veliki preokret u ovom dvomeču s CSKA i otišli korak dalje u svojim nastojanjima, na posljednju stepenicu prije ulaska u skupine Konferencijske lige...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider