Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Druženje s učenicima

Igrači Dinama razveselili školarce: "Dočekala nas je sjajna atmosfera"

Velika i lijepa uvertira u subotnji derbi između Dinama i Rijeke - druženje s učenicima Osnovne škole Jordanovac i područne škole Kozjak.

Nikola Moro, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Sandro Kulenović, Kevin Theophile-Catherine, Damian Kadzior, Marko Đira i Joško Gvardiol stigli su u petak poslijepodne na igralište na Jordanovcu gdje ih je s nestrpljenjem iščekivalo nekoliko stotina djece.

Kroz najavu derbi utakmice, druženje i zabavu igrači su učenicima podijelili prigodnu slikovnicu i bojanku naziva ''Fair play na tribinama''. Slikovnica i bojanka donose priču o simpatičnom društvu koje odlazi na utakmicu Dinama, a istovremeno promoviraju pozitivno ponašanje na nogometnim utakmicama.

gol expired ManUtd dobio posebnog igrača koji je oduševio i legendu: ''Pomislite na Cantonu i Rooneyja'' divider

U isto vrijeme Dominik Livaković, Francois Moubandje i Sadegh Moharrami razveselili su djecu u obližnjoj područnoj školi Kozjak gdje su također podijelili prigodne suvenire i družili se s malenim navijačima.

Igrači su odgovarali na pitanja djece, podijelili autogram kartice, suvenire i Dinamo bojice, te su pozvali učenike na derbi utakmicu s Rijekom u subotu na stadionu Maksimir.

gol expired Ždrijeb osmine finala Europske lige: Inter i Roma dobili nezgodne protivnike iz Španjolske divider

"Dočekala nas je sjajna atmosfera, znamo koliko djeci i malim navijačima znače ovakva druženja, a i svi mi jako volimo ovakva događanja. Podijelili smo djeci slikovnice i bojanke, bilo je puno upita za fotografiranje i za autograme... ma baš jako lijepo. Sigurno da ovakva događanja nas sve dodatno pune pozitivnom energijom, posebno uoči utakmica. Čeka nas sutra derbi s Rijekom i idemo po dobar rezultat", kazao je Nikola Moro.

gol expired Misteriozan sukob u svlačionici Reala: Velika zvijezda razbjesnila Zidanea divider

"Znali smo da će biti odlično i da nas čeka preko 300 djece, ovo je predobar osjećaj. Jedan nas je dječak pozdravio lijepim govorom na početku druženja, a mislim da je svatko od nas podijelio pa sigurno par stotina autograma. Hvala i školi što su nas ovako lijepo dočekali. Pozvali smo djecu da nas dođu bodriti na derbi, nadam se da će doći uživo pogledati Dinamo na Maksimir, a mi ćemo dati sve od sebe da pokažemo dobru igru i pobijedimo", rekao je Sandro Kulenović.

gol expired Procurio novi dres Barcelone: Nema više ''hrvatskog'' dizajna, navijači oduševljeni divider

"Jako nam je drago što smo danas ovdje, odličan uvod u ono što je pred nama. Djeca su se potrudila dočekati nas na jako lijep način, nacrtali su za nas Dinamove dresove, otpjevali su nam navijačke pjesme, baš su nas iznenadili i veselimo se novim druženjima", kazao je Dominik Livaković.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider