Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabrinjavajući trend

Idealna momčad opljačkanih nogometaša: Sve češći napadi na zvijezde, među njima je i jedan Hrvat

Pljačkaši su naciljali nogometne zvijezde kao idealnu metu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njihovi raskošni domovi skrivaju mnoge vrijednosti, a zbog prirode posla često ih nema doma. Nogometne zvijezde pretvorile su se u omiljene mete pljačkaša, a od popisa opljačkanih aktivnih igrača može se složiti i zvjezdana momčad.

David Ospina

Dok je igrao u Arsenalu, vrataru Napolija upali su u kuću dok su žena i djeca spavali. Ukrali su ključeve njegova Mercedesa. Ospina je bio na reprezentativnoj dužnosti.

Chris Smalling

Svježi slučaj pljačke dolazi iz Rima. Lopovi nisu čekali da Smalling ode na utakmicu, upali su mu u kuću, držali ga na nišanu sa suprugom i dvogodišnjim sinom te oteli nakit i satove.

Gerard Pique

Među omiljene mete pljačkaša spadaju skupocjeni satovi, a oni su nestali iz Piqeova i Shakirina doma 2018. godine. Pique se pripremao za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a Shakira je bila na turneji po Njemačkoj.

Marquinhos

PSG-ova kapetana opljačkali su prije mjesec dana dok je igrao utakmicu. U kući su bili njegovi roditelji.

Jordi Alba

Nekoliko mjeseci nakon Piquea žrtva je bio i njegov suigrač. Lopovi su upali kroz vrt dok je njegova obitelj bila u kući.

Kevin-Prince Boateng

Serija napada na igrače Barcelone 2018./2019. nije zaobišla ni Boatenga. Dok je bio u Valladolidu na gostovanju u veljači 2019., provalnici su otuđili nakit i novac u vrijednosti oko 400.000 eura. Arthur Melo i Philippe Coutinho također su opljačkani u tom periodu.

Dele Alli

Jedan od najpotresnijih napada bio je na Delea Allija. Engleskom nogometašu prijetili su nožem, a zaradio je i ozljedu nakon udarca šakom. Ukrali su mu satove, nakit i još mnogo toga.

Sadio Mane

Liverpoolovu zvijezdu dvaput su opljačkali dok je igrao Ligu prvaka na Anfieldu - 2019. i 2017. Nestali su mu satovi, mobiteli, ključevi automobila...

Ivan Perišić

Neugodno iznenađenje dočekalo je Perišića nakon povratka s reprezentativne akcije - iz njegova milanskog stana nestali su satovi vrijedi 80.000 eura.

Angel Di Maria

Istog dana kada je opljačkan Marquinhos, opljačkan je i Di Maria. Za provalu je saznao za vrijeme utakmice protiv Nantesa. Izašao je u 62. minuti. Navodno su pljačkaši njegovu obitelj bili uzeli za taoce. 

Mauro Icardi

Provale u kuće igrača Barcelone bile su česte 2018. i 2019., a 2021. u trendu su igrači PSG-a. Prije nego što su opljačkali ranije spomenuti dvojac, lopovi su provalili u kuću Mara Icardija i uzeli plijen u vrijednosti od 400.000 eura. Da Pariz može biti opasan, pokazuju i pljačke Danija Alvesa i Thiaga Silve dvije godine ranije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider