Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zlatan se raspričao

Ronaldo nije uspio omesti Ibru, on mu se smijao nakon gola: Poruka navijačima za kraj?

Zlatan Ibrahimović doživio je možda i najbolju utakmicu samog kraja svoje karijere.

Navijači Milana pred kraj sezone doživljavaju djelić stare slave nekad velikog Milana. U posljednja dva kola Milan je pobijedio dvije vodeće momčadi prvenstva, Lazio u Rimu te Juventus na San Siru nakon nevjerojatnog preokreta i pobjede 4:2.

Srećom po Juventus, taj ga poraz nije koštao kao onaj Lazija, ali navijači milanskog kluba dobili su itekakvu zadovoljštinu pobjedom protiv jednog od najvećih rivala.

''Da sam došao na početku sezone, sad bismo bili prvaci'', briljirao je Zlatan Ibrahimović u svom stilu nakon utakmice.

''Ja sam predsjednik, igrač i trener. Problem je što sam plaćen samo kao trener'', šalio se opijen veličanstvenom pobjedom.

Diletta Leotta (Instagram) Najpoznatija nogometna plavuša novom fotkom isprovocirala i Ibrin komentar divider

Preokret je započeo upravo on pogotkom iz 11-erca koji je, istina, zaslužio naš Ante Rebić, strijelac posljednjeg pogotka na utakmici.

''Star sam, to nije tajna, ali godine su samo broj. Dobro treniram, više igram. Osjećam se dobro, da budem iskren, i pokušavam pomoći momčadi u svakom pogledu'', rekao je Zlatan, koji je i na klupi savjetovao igrače.

No na pitanje ostaje li u Milanu, Ibra je svojim odgovorima ipak razočarao navijače. Poznato je da mu se ne sviđaju potezu uprave kluba.

''Vidjet ćemo. Još mjesec dana sam tu, čudna se situacija odvija i ne kontroliram događaje. Ne znam jesu li me vidjeli zadnji put navijači. Moguće. Zašto? Pa čitajte između redaka. Šteta što danas nije bilo navijača, uživali bi.''

''Ako ne radim razliku, onda mi se to ne sviđa. Nisam ovdje stigao biti maskota, nego pomoći suigračima, klubu i navijačima'', poručio je Ibra, kojem ugovor vrijedi još samo ovu sezonu.

Svima je upala u oko situacija kod penala. Ronaldo je svom vrataru prišao i pitao ga: ''Znaš li što treba?'', no Ibrahimović je svejedno zabio. Nakon toga se okrenuo prema Portugalcu i gestikulirao u stilu ''ne znate, ne znate''. Navijači Milana imaju za čim žaliti ako ga ne bude više.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider