Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
imaju informacije

Hajduk ostaje bez ponajboljeg igrača? Nijemci tvrde da ide u njihov slavni klub

Emir Sahiti, s kojim Hajduk igra na pripremama, navodno je želja HSV-a.

Hajduk je prošlu sezonu završio na drugom mjestu HNL-a i osvojio Kup u velikom finalu protiv Rijeke na Poljudu.

Bijeli su u nedjelju otišli na pripreme u Austriju, u kojoj će odigrati čak četiri pripremne utakmice, a navijači Hajduka silno iščekuju nove transfere.

Navijači Bijelih nadaju se što manjim odlascima, a priželjkuju zvučna pojačanja. No, ljeto bi za Hajduk moglo krenuti neočekivano. Kako tvrdi portal HSV1887tv, na izlaznim vratima Hajduka je Emir Sahiti.

Spomenuti izvor portal je navijačke skupine HSV-a, koja tvrdi kako ima informacije iz kluba da im dolazi krilni napadač Hajduka.

Monaco Kakva je to ekipa bila: Subašić i Mbappe žarili su i palili Europom, a sada je otišao i posljednji divider

Sahiti je jedan od najboljih igrača Bijelih, a njegovim odlaskom momčad bi sigurno bila oslabljena. Svi se sjećaju njegove izvrsne igre u finalu Kupa, a bio je odličan u gotovo svim utakmicama u HNL-u.

Transfer se dogovara u Austriji?

Hajduk upravo protiv HSV-a igra na pripremama, i to 29. lipnja, a prema prognozama, spomenuti transfer trebao bi biti završen možda i prije te utakmice. No, sve je dalje na glasinama i treba pričekati službenu potvrdu kluba ili demanti Hajduka.

Sahiti ima 23 godine, a nedavno je debitirao i za reprezentaciju Kosova. Za Hajduk ima 43 nastupa, sedam golova i pet asistencija. Jedan je od ljubimaca splitske publike zbog svoje požrtvovnosti, ali i odličnih igračkih sposobnosti.

Hajduk je nedavno dobro poslovao s njemačkim klubom. HSV je otkupio ugovor Marija Vuškovića, a u Hajdukovu blagajnu navodno su kapnula četiri milijuna eura.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider