Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Grube riječi

Kapetan Rijeke ispričao se navijačima: ''Sudac nije imao respekt prema meni''

Hrvoje Smolčić, kapetan Rijeke, pojasnio je što se događalo na terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Javnu ispriku navijačima, posebno Armadi, uputio je kapetan Rijeke Hrvoje Smolčić. Posljednju utakmicu u dresu Rijeke neće pamtiti po dobrome, kao što znamo, igru je morao napustiti u 41. minuti zbog dva nesmotrena žuta kartona.

Oglasio se Smolčić putem Instagrama, a smatra da je nezasluženo zaradio oba žuta kartona.

“Finale je strast i emocija s kojim se mora znati nositi i sam sudac. Kapetan je taj koji mora stati ispred ekipe ako smatra da sudac ''zakida'' njegovu ekipu. Po meni, taj prvi žuti karton nisam dobio opravdano. Mislim da sudac nije imao respekt prema meni kao kapetanu jer vjerujem da se u sličnoj situaciji našao neki drugi kapetan poput Ademija ili Livaje, bi završilo samo na usmenoj opomeni.''

gol expired Predsjednika Rijeke skoro pogodila baklja Armade, pala pokraj njegove supruge: "Nije nam bilo svejedno" divider

Smolčić je podijelo što je rekao sucu Joviću, nakon što je burno reagirao prilikom starta Fossatija.

''Mene ne moraš poštivati, ali ovaj grb hoćeš.''

Nadalje, pojasnio je situaciju s drugim žutim kartonom.

''Drugi žuti karton, također smatram da nije bio opravdan, jer to nije intenzitet da bi jedan igrač radi njega završio finale. Na snimci se vidi da je mene Livaja prvi povukao za dres i stvorio prednost ispred mene te sam ja refleksno povukao i njega i time završio svoj nastup”, prokomentirao je Smolčić.

Čestitao je Smolčić Hajduku na pobjedi, a karijeru će nastaviti u Eintrachtu iz Frankfurta gdje ga čeka naš reprezentativac Kristijan Jakić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider