Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sucima je to promaklo

Hoffenheim srušio Bayern: Kramarić asistent za neregularan gol

Velika sudačka pogreška kumovala je prvom prvenstvenom porazu Bavaraca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem susretu subotnjeg programa 3. kola Bundeslige Hoffenheim je na svom stadionu protiv Bayerna slavio sa 2:0, a hrvatski napadač Andrej Kramarić bio je asistent za vodeći gol domaćina. U prva dva kola Bundeslige Kramarić je bio strijelac, a sada asistent.

Kramarić je iznenadio obranu Bayerna ubacivši loptu iz auta u kazneni prostor za Marka Utha, koji pogađa za 1:0 u 27. minuti. Nogometaši Bayerna su protestirali kod suca jer je u trenutku kada je Kramarić ubacio loptu u igru, na terenu bila još jedna lopta, ali na suprotnoj strani igrališta, a nju je ispucao Bayernov igrač koji ju je želio izbaciti izvan terena.

Drugim pogotkom na utakmici Mark Uth je u 51. minuti postavio konačnih 2:0.

Eintracht Frankfurt, kojeg vodi Niko Kovač, u subotu je upisao prvu pobjedu u novoj sezoni svladavši u gostima Borussiju Moenchengladbach sa 1:0. Pobjednički gol zabio je Kevin-Prince Boateng u 13. minuti, a hrvatski napadač Ante Rebić igrao je za Eintracht od 51. minute.

Borussia Dortmund je u gostima kod slabašnog Freiburga odigrala samo 0:0, iako je više od 60 minuta imala igrača više. Naime, u 29. minuti nakon oštrog prekršaja isključen je veznjak Freiburga Yoric Ravet, ali domaći bunker izdržao je jalove napade Borussije.

Koeln je i dalje bez bodova, a novi poraz doživio je od Augsburga, koji je slavio sa 3:0. Trostruki strijelac bio je Islanđanin Alfred Finnbogason (21, 33pen, 90+4) . Loše ide i Bayer Leverkusenu, koji ima samo jedan bod. Apotekari su gostovali kod Mainza i izgubili sa 1:3.

Dan ranije RB Leipzig je u gostima slavio kod HSV-a sa 2:0. Pobjedu Leipzigu osigurali su Naby Keita (67) i Timo Werner (75).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider