Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hoće li UEFA reagirati?

Provokacija iz Beograda: Delije vrijeđale Hrvatsku zbog Oluje, na tribinama i slika Draže Mihajlovića

Nogometaši Crvene zvezde u Beogradu su odigrali 1:1 s danskim Kopenhagenom u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka, a utakmicu je osim međusobne tučnjave Delija obilježio i transparent upućen Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Crveno-bijeli poveli su golom Pavkova u 44. minuti, ali gosti su osigurali  dobar rezultat zahvaljujući pogotku Winda iz penala u 84. minuti. Crvena zvezda tako je odigrala kod kuće kao i Dinamo (1:1), iako je imala vodstvo iz prvog poluvremena.

Utakmicu je obilježila međusobna tučnjava Delija, a fotoreporteri su zabilježili i transparent koji je, kako pišu srpski mediji, upućen Hrvatskoj zbog obilježavanja 24. obljetnice Oluje.

"Presiti se zemlja od krvavog vala, ali vam pobjeda ne osvijetli lice, jer lovor ne niče s bunjišta i kala, on je za heroje, a ne za ubojice", napisale su Delije i tako citirale stihove srpskog pjesnika Jovana Dučića.

Na tribini s Delijama bila je i fotografija četničkog vođe i ratnog zločinca Draže Mihajlovića, što bi po pravilima UEFA-e trebalo biti strogo kažnjeno.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider