Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iskazao se Bočkaj

Osijek u sedam minuta zabio tri komada za veliki preokret i drugu pobjedu

U susretu 3. kola Hrvatski Telekom Prve lige Osijek je kao domaćin u Gradskom vrtu svladao Inter iz Zaprešića s 3-1 (0-1).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi je u vodstvo stigao gost iz Zaprešića preko Serderova (21), no domaći su u nastavku postigli tri gola u samo sedam minuta i osigurali pobjedu, strijelci su bili Bočkaj (68), Kleinheisler (69) i Mance (75).

Zaprešićani su bili bolji u prvih 45 minuta, a tu svoju bolju igru okrunili su i pogotkom, Bosec je dobio loptu na desnom krilu, ušao u kazneni prostor i pucao, njegov je pokušaj blokiran, ali je lopta promijenila smjer i preletjela Ivušića pa je Serderov s metra udaljenosti pogodio prazan gol.

Osijek je poravnao zahvaljujući borbenosti Bočkaja, koji je oduzeo loptu neopreznom Mazaloviću na gol-aut liniji u kaznenom prostoru Intera, a onda i iznenadio loše postavljenog Freliha udarcem u bliži kut. Samo minutu potom Osijek je i poveo, Kleinheisler i Marić su odigrali dupli pas nakon kojega je Mađar izašao sam pred gostujućeg vratara i realizirao priliku. Konačni rezultat postavio je Mance koji je najbolje reagirao u gužvi u kaznenom prostoru nakon udarca iz kuta.

Četvrti Osijek ima šest bodova, kao i peta Istra 1961, dok je Inter sedmi s jednim bodom.

Pred 4.000 gledatelja sudio je Vidulin iz Kanfanara.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider