Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"sve je na meni"

Hazard se obratio razočaranim navijačima Reala koji su mu priredili spektakularni doček

Belgijska zvijezda oglasila se o aktualnim temama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je Eden Hazard stigao u Real Madrid, dobio je spektakularan doček, jedan od najvećih u povijesti Kraljevskog kluba.

Navijači su pohrlili na tribine Santiago Bernabeua, nadajući se da je maestralni Belgijac taj koji će njihovu klubu olakšati tranziciju u postronaldovsko doba i uveseljavati ih svojim potezima i golovima, baš kako je to godinama radio u dresu Chelseaja.

"Sudit će mi po drugoj sezoni"

Međutim, ništa od toga zasad se nije dogodilo. Hazard se na početku sezone pojavio s očiglednim viškom kilograma, a na to su se – a možda i baš zbog toga – nadovezale brojne ozljede, uključujući i onu koja mu je okončala sezonu. Rezultat svega je jedan gol i pet asistencija u 15 utakmica za Real.

gol expired Realov epski promašaj ima novu karijeru: Bio je reper, a sad maše pištoljem i prodaje kokain divider

"Moja prva sezona u Madridu bila je loša", priznao je za javnu belgijsku televiziju RTBF.

"Bila je to sezona adaptacije. Sudit će mi po drugoj sezoni. Na meni je da budem u dobroj formi. Momčad je dobra i ovo mi je sjajno iskustvo, a imam još četiri godine ugovora", rekao je.

"Opet mogu hodati"

Belgija, brončana reprezentacija sa SP-a u Rusiji 2018., imala je visoka očekivanja od Europskog prvenstva, koje je zbog koronavirusa ipak otkazano za 2021.

gol expired Kritike za Ronaldove mišiće iz Torina: ''Rekao je da ide zbog majke, a šalje slike iz bazena'' divider

"Razočaran sam, nadao sam se nastupu. Igrat ćemo 2021., dotad će mi se gležanj oporaviti. Navijačima je teško jer su se nadali nogometnom ljetu, ali postoje prioriteti u životu. Napravio bih što god je potrebno da zaigram; zbog ozljede bi mi falilo brzine, ali kvaliteta je tu", rekao je samouvjereni Hazard, jedan od 46 milijuna stanovnika Španjolske koji su trenutačno u karanteni.

"Dobro sam, uvijek u kući i pazim na sebe. Izvadili su mi šavove pa opet mogu hodati, treniram nešto jače. Malo se bojim kao i svi, a pogotovo širenja na druge. Brinu me ugroženije skupine koje imaju više problema", rekao je.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider