Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
priključio se akciji

Halilović donirao dres za Palčiće i oduševio šalom na vlastiti račun: "Nisam se baš naigrao"

Hrvatski nogometaš jedan je od mnogih koji su odlučili sudjelovati u ovoj sjajnoj akciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Humanitarna akcija ''Vatimo Palčiće u Petrovu'' već je prerasla u pravi pokret i oduševila mnoge. Aukcijama dresova i ostalih sportskih suvenira na Facebooku već je prikupljena milijunska cifra, a u akciju su se uključile i mnoge poznate ličnosti iz svijeta sporta.

Među njima je i Alen Halilović, koji je u ponudu stavio svoj dres Milana u kojem je igrao. Pritom se i našalio na svoj račun.

''Stavljam svoj dres iz AC Milana u kojem sam igrao. Utakmica Olympiacos - Ac Milan, Europa League. Igrao par minuta (nisam se naigrao)'', napisao je i pobrao puno pozitivnih reakcija.

gol expired Reprezentacija pokušala preoteti Bjelicu bogatom ponudom, Fener imao odgovor: Turci otkrili koliko bi trebao zarađivati divider

Najveća ponuda zasad iznosi 3550 kuna, pa će dres Halilovićev potez dati i lijep doprinos ovoj humanitarnoj akciji, koja je podršku dobila čak i od čuvenog Ryana Giggsa…

Halilović je trenutačno igrač Milana na posudbi u Heereenvenu. U Nizozemskoj mu je vrlo dobro krenulo - u posljednje tri utakmice upisao je gol i dvije asistencije. Međutim, sezona je u Nizozemskoj trajno prekinuta zbog koronavirusa.

gol expired Tyson se vraća u ring? Dobio milijunsku ponudu za povratak boksu, pokazao je da je spreman divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider