Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko bi doli, sada gori je

Hajdukov junak u pet dana prošao od pakla do raja: "Ovo sam sanjao cijeli život"

Poljud ima novu zvijezdu - Marina Ljubičića.

Hajduk se poslije dvije godine vratio na Poljud u europskoj utakmici, a 10 tisuća najvjernijih navijača nije željelo propustiti pobjedu protiv Tobola 2:0 u 2. pretkolu Konferencijske lige. Isplatilo im se jer su na svoje oči vidjeli stasanje nove zvijezde Bilih Marina Ljubičića, koji je s dva gola obilježio lijepu europsku večer.

U 21. minuti pogodio je prvi put, a u 52. minuti drugi. Pokazao je iznimnu zrelost reagiravši tako dobro u važnoj utakmici za navijače Bilih, ali i zbog činjenice što je prije samo pet dana pjevao drugačiju pjesmu.

gol expired Dominatna predstava Hajduka: Sjajna utakmica mladog Ljubičića, gosti tek jednom zapucali na vrata divider

Naime, toliko je prošlo od utakmice s Lokomotivom u kojoj je ispao tragičar. Talentirani Hajdukov napadač imao je veliku priliku u sudačkom vremenu osigurati pobjedu, ali nije i ostalo je 2:2.

"Najprije bih zahvalio svima koji su bili uz mene poslije onog promašaja u prošloj utakmici. Hvala svima koji su stigli na Poljud unatoč pandemiji. Odigrali smo doista dobro, kontrolirali smo utakmicu 90 minuta, oni su imali loptu, ali nisu bili opasni. Nisu pravo ni pucali na naš gol. Mi smo čekali svoju šansu i zabili dva komada", rekao je Ljubičić za Hajduk Digital TV.

gol expired Sjajan dan za naš nogomet: Hrvatski klubovi dali ruke Dinamu, drugo mjesto u HNL-u ponovo vrijedi više divider

Trener Jens Gustaffson jučer mu je dao sat vremena, a u 63. minuti napustio je travnjak uz ovacije poljudskih tribina.

"Kad sam izlazio, navijači su ustali i ispratili me pljeskom, lijepa gesta navijača, sanjao sam to cijeli život", pričao je u dahu: "Imamo dobar rezultat, ali moramo ovo ponoviti u Kazahstanu i nadati se trećem kolu kvalifikacija."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider