Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
BELUPO SLAVI BOD

Hajduk kiksao protiv Slavena: Bijeli skrivili penal i crveni karton, Diamantakos zabio u debiju

Hajduk nije zadržao maksimalan učinak ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu trećeg kola HNL-a Hajduk je na Poljudu remizirao (2:2) protiv Slaven Belupa. Bijeli su zadnjih desetak minuta igrali s igračem manje. Za goste su zabili Krstanović i Bačelić Grgić, a kod Hajduka su precizni bili Diamantakos i Gyurcso.

Splitski klub nije uspio nastaviti niz pobjeda u novoj sezoni, nakon dvije uvodne pobjede protiv Istre i Osijeka, nogometaši Hajduka kiksali su protiv gostiju iz Koprivnice.

gol expired Igrač Hajduka ima koronavirus, klub nije želio otkriti identitet divider

Slaven iznenadio Hajduk

Slaven je od početka krenuo jako i možda pomalo iznenadio igrače Hajduka. U prvih 15-ak minuta gosti su pritiskali Bijele, a tek nakon toga obrana Hajduka je predahnula.

U 24. minuti prva velika prilika Hajduka na utakmici. Diamantakos je dodao do Jaira koji majstorski kroz noge gura stoperu Belupa, na loptu je stigao Caktaš, ali pucao je točno u golmana.

Krstanović ušao radi penala

U 33. minuti još jedan zicer Bijelih, Caktaš je probao s desetak metara, ali prošlo je to malo pored gola gostiju. Taman kada je Hajduk malo uspostavio igru, stoper Hajduka Mario Vušković neoprezno dira loptu rukom, a sudac Batinić pokazuje na penal. Trener gostiju odmah je uveo Krstanovića, majstora penala, a legendarni napadač HNL-a majstorski zabija za 0:1. S tim rezultatom se otišlo na odmor.

Marijan Kustić, izvršni direktor HNS-a Koronavirus zaprijetio HNS-u: Kustić otkrio što je s Dalićem i je li s revijom u Donjem Miholjcu napravljen krivi korak divider

Debi iz snova

U 51. minuti Hajduk zabija za 1:1, točnije Diamantakos. Novi napadač Hajduka zabio je u svojoj prvoj utakmici. Majstorski se okrenuo i pogodio s 18 metara.



U 65. minuti Bijeli dolaze do preokreta, Mađar Gyurcso iskorištava grešku gostujuće obrane i pogađa za 2:1. Kada se činilo da bi Hajduk mogao doći do pobjede, novi šok za trenera Vukasa, Stipe Bačelić Grgić zabija glavom nakon kornera. Podsjetimo, Bačelić-Grgić je bivši igrač Hajduka.

Jairo pocrvenio

Hajduk je do kraja imao nekoliko solidnih prilika, ali nije uspio do pobjede. Još su Bijeli u završnicu ušli s igračem manje, drugi žuti dobio je Jairo u 85. minuti.

Nakon tri kola Hajduk je drugi sa sedam bodova, dok Slaven drži sedmo mjesto. U sljedećem kolu nakon reprezentativne pauze Hajduk dočekuje Dinamo 12. rujna, a Slaven protiv Šibenika na isti dan traži prvu pobjedu.

Početni sastavi:

HAJDUK: Posavec, Jakoliš, Ismajli, Vušković, Čolina, Jurić, Jradi, Caktaš, Gyurcso, Jairo, Diamantakos.

SLAVEN BELUPO: Filipović, Božić, Goda, Etoundi, Bačelić-Grgić, Glavčić, Paracki, Soldo, Lulić, Boakye, Bogojević.

Hajduk - Slaven 2:2

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider