Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"stvar je poštovanja"

Guardiola poručio da nema "popusta" za Dinamo: "U Zagreb dolazimo s najboljim igračima"

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola nema namjeru činiti Dinamu nikakve usluge u posljednjem kolu natjecanja po skupinima u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester City osigurao je prvo mjesto u skupini C Lige prvaka, iako nije u utakmici 5. kola slavio protiv Šahtara pred svojim navijačima. Trener Pep Guardiola nije bio prezadovoljan igrom svoje momčadi, ali je svjestan da u ovom natjecanju nema laganih utakmica.

"Vidio sam dosta dobrih, ali i loših stvari danas. Stvari na kojima moramo raditi. No prošli smo u osminu finala i to je najvažnije nakon ove utakmice", kazao je Guardiola, kojeg je zapalo i pitanje kakav će sastav istrčati na Maksimiru 11. prosinca.

gol expired Bjelica čestitao Atalanti: "Bili su bolji, a mi nemamo izbora - idemo pobijediti Manchester City!" divider

"Koristit ćemo prvu momčad. Ovo je Liga prvaka, prestižno natjecanje. Putovat ćemo u Zagreb s namjerom da pobijedimo. U pitanju je isto tako poštovanje prema Atalanti i Šahtaru", najavio je Guardiola.

Pitanje koje je Guardiola dobio sasvim je logično s obzirom na to da četiri dana uoči Dinama na Etihad stiže veliki gradski rival Manchester United, a nakon utakmice u Zagrebu City putuje u London na noge Arsenalu, također četiri dana kasnije. 

Otkako je napravljen ždrijeb skupina Lige prvaka priča se naveliko da će City ranije osigurati prvo mjesto i da će u posljednjem kolu pružiti priliku onim igračima koji nemaju priliku igrati svakog tjedna. 

gol expired Mourinho je hit na društvenim mrežama: Potez, zagrljaj i pohvala o kojima će dječak pričati do kraja života divider

City je osigurao prvo mjesto i osminu finala, no Guardiola očito nema namjeru u šarenom sastavu stići u Zagreb.

U jednu ruku, navijači Dinama vidjet će Manchester City u možda i najjačem sastavu, no s druge pak strane teško da će vidjeti osminu finala Lige prvaka, a možda i Europsku ligu, ako Modri upišu poraz.

Ni remi ne pomaže Modrima ako Atalanta pobjedi u Ukrajini jer u tom slučaju dalje idu Talijani, Šahtar ide u Europsku ligu, a Dinamo završava svoj nastup u Europi.

gol expired Evo kako Dinamo može prezimiti u Europi: Sve je dobro osim jednog scenarija katastrofe divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider