Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi problemi

Prljave igre u svlačionici Barce: Velikoj zvijezdi prekipjelo, tuži se na Messija i najavljuje odlazak

Griezmann je navodno jako nezadovoljan time kako je primljen u Barceloni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon svih problema koji su posljednjih tjedana pogodili Barcelonu nakalemio se još jedan. France Football lansirao je priču s okusom senzacije.

Ugledni francuski magazin, koji organizira najcjenjeniji izbor za najboljeg svjetskog nogometaša - Zlatnu loptu France Footballa - tvrdi da bi Antoine Griezmann na kraju sezone mogao napustiti Barcelonu.

Nokaut Jana Blachowicza Brutalan nokaut Blachowicza za okršaj protiv Jonesa! Pereira i Sanchez trebali osigurati spektakl, no jedan udarac je sve pokvario divider

Griezmann je navodno jako nezadovoljan time kako je primljen u Barceloni. Dozlogrdila mu je teška atmosfera. Najviše ga tišti hladno ponašanje glavne zvijezde katalonskog kluba Lionela Messija.

Štoviše, France Football piše da se Griezmann osjeća izolirano u svlačionici Barcelone, a da smatra kako je upravo slavni Argentinac predvodnik kampanje protiv njega.

Griezmann želi napustiti Barcelonu

Vjeruje kako ga Messi nije prihvatio raširenih ruku jer je želio da uprava kluba vrati Neymara. Katalonski mediji već su spekulirali da mu se nije svidjelo ni njegovo ponašanje pretprošlog ljeta, kada je do posljednjeg trenutka odugovlačio s odlukom o transferu i naposljetku objavio kontroverznu videoporuku kojom je potvrdio ostanak u Atleticu.

gol expired Guardiola najavio otkaz i podigao veliku prašinu: Nalet iskrenosti ili traženje alibija pred sudar s Realom? divider

Takvo ponašanje navodno se nije svidjelo ni većini igrača Barcelone. Smatrali su da je time pokazao nepoštovanje prema katalonskom klubu. Griezmann je u međuvremenu ipak došao u Barcelonu, no Messi, prema saznanjima France Footballa, navodno nagovara svlačionicu da ga ignorira. Nada se da će ga tako natjerati da što prije pokupi kofere.

Ni Griezmannova supruga Erika ne osjeća se dobro u Barceloni. Informacije francuskog magazina kažu da nije zadovoljna socijalnim životom i odnosom supruga i djevojaka ostalih igrača. Navodno joj je u Madridu bilo puno bolje te navodno aktivno nagovara supruga na to da promijeni sredinu.

Ljubomorni na naslov svjetskog prvaka

Uz sve to, francuski magazin doznaje da je Griezmann uvjeren kako postoji i problem "zavisti" jer je on svjetski prvak s Francuskom. Čak citira navodnu Griezmannovu izjavu u jednom društvu:

gol expired Sve o novom izdanju Lige nacija: Ždrijeb u utorak, Vatreni ipak u elitnom društvu divider

"O da, ljubomorni su na mene. Mogu se samo nasmiješiti."

Prema France Footballu, Griezmann u javnosti ne govori ono što privatno misli. Ono što proživljava izražava samo u intimnom krugu prijatelja. Ako je točno sve što je navedeno, očito je da je novinarima francuskog magazina netko iz tog kruga dojavio kako Griezmann razmišlja. Iako je u međuvremenu katalonski Sport izašao s tekstom koji se poziva na francuskog nogometaša i sve navedno demantira, Griezmann se još uvijek nije osobno javio, što kod mnogih budi sumnju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider