Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
a možda i ubojita kombinacija?

"Gladni lav" je spreman za povratak: Dobre vijesti za Milan, loše za Rebića?

Zlatan Ibrahimović spreman je za povratak u momčad Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Milana Stefano Pioli najavio je u utorak da je Zlatan Ibrahimović spreman za povratak u momčad, nakon što je zbog ozljede mišića lista propustio dvije prvenstvene utakmice i polufinale talijanskog Kupa otkako je nastavljena sezona u Serie A.

Ibrahimović je u svibnju ozlijeđen tijekom treninga, a sumnjalo se i da bi ozljeda mogla biti ozbiljnije prirode, povezana s puknućem Ahilove tetive s čim se 38-godišnji Šveđanin morao nositi kao igrač Manchester Uniteda. Milan u srijedu gostuje kod SPAL-a, a Pioli je najavio da će 38-godišnji Ibrahimović najvjerojatnije biti u momčadi.

gol expired Na pomolu prvo otkazivanje utakmice u engleskoj Premierligi? Cijeli grad ide u karantenu divider

"Ibrahimović je dobro. On je lav, uvijek je gladan", izjavio je Pioli.

Milan je u nastavku prvenstva u dvije utakmice ostvario dvije pobjede protiv Leccea (4:1) i Rome (2:0) te došao do sedmog mjesta i na tri boda od plasmana u kvalifikacije za Europsku ligu, što je odlična pozicija s obzirom na to da je u prvom dijelu sezone u jednom trenutku Piolijeva momčad bila na 14. mjestu.

U uzletu Piolijeve momčadi važnu ulogu imao je i hrvatski reprezentativac Ante Rebić koji je sa osam pogodaka prvi strijelac momčadi u Serie A, a s Ibrahimovićem kao napadačkim partnerom mogao bi činiti ubojitu kombinaciju.

gol expired Slavni klub na aparatima: Sponzori bježe, prijeti im ono čega su se najviše bojali divider

"Još imamo 30 bodova na raspolaganju kako bismo ostvarili svoj cilj. Naš sadašnji prosjek od dva boda po utakmici je odličan. Nadam se da ga možemo zadržati i da će to biti dovoljno za plasman u Europu", zaključio je Pioli koji je na klupu Milana sjeo u listopadu, kad je nakon samo sedam kola smijenjen Marco Giampaolo.

Rebić je posljednje dvije utakmice, u kojima je bio strijelac, igrao na poziciji isturenog napadača, koju bi eventualnim povratkom u momčad trebao preuzeti Ibrahimović. 

Možda Pioli Rebića isproba u polušpici, odmah iza Ibre, što bi mogla biti ubojita kombinacija ako "kliknu".

gol expired Veliki Andrea Pirlo vraća se u Juventus: Hoće li se uspjeti dokazati? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider