Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
NOĆ PRIJE UTAKMICE

FOTO Nogometaši Milana prošetali maksimirskim travnjakom

Nogometaši Milana odmah su se po dolasku u Zagreb zaputili na stadion gdje će sutra odigrati utakmicu petog kola Lige prvaka.

U poslijepodnevnim satima ponedjeljka nogometaši Milana sletjeli su u zagrebačku zračnu luku, a odmah su se autobusom uputili na maksimirski stadion gdje će sutra tražiti ključne bodove vrijedne proljeća u elitnom europskom klupskom natjecanju.

gol expired Oršić napada Milan: "Moramo biti hrabriji i odlučniji, ispred nas je velika šansa" divider

Od ove sezone Lige prvaka puno očekuje i Dinamo, posebno nakon četiri boda zarađena na prva dva ovosezonska domaća susreta. Ako je na Maksimiru pao Chelsea, svakako da je moguće srušiti i momčad koja je proljetos nakon dugog posta ponovno završila na tronu talijanske Serie A.

Nogometaši Milana prošetali su travnjakom kojeg neki, poput Ante Rebića, već jako dobro poznaju, no najveći dio momčadi Milana ipak će prvi put iskoračiti na ovaj teren, ali i zaigrati pred tribinama od kojih će ona istočna biti potpuno prazna.

Što se tiče ostatka stadiona, očekuje se preko 20 tisuća navijača Dinama koji će pokušati svoje ljubimce pogurati prema europskoj jeseni. Sve osim tri boda udaljilo bi istu od Dinama na praktički nedostižnu udaljenost.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider