Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
cas odlučio

Chelsea može slaviti: Smanjena mu je kazna FIFA-e, već u siječnju dovodi pojačanja!

Chelseaju je srezana FIFA-ina suspenzija o zabrani dovođenja igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sportski arbitražni sud (CAS) odlučio je da se Chelseaju smanjuje FIFA-ina suspenzija o zabrani dovođenja igrača, što znači da će već u siječnju Frank Lampard moći osnažiti svoju momčad.

Podsjetimo, FIFA je u veljači stavila zabranu registracije novih igrača u iduća dva prijelazna roka zbog kršenja pravilnika o dovođenju igrača mlađih od 18 godina. Suspenzija je trebala važiti do idućeg ljeta, no Sportski arbitražni sud odlučio je uvažiti žalbu Chelseaja i srezati suspenziju napola.

gol expired Chelsea spreman na rekordni transfer kako bi preoteo velikog talenta: Ima i jedan adut koji drugi nemaju divider

Londonski je klub prošlog ljeta ostao bez mogućnosti dovođenja pojačanja, iako je istovremeno ostao bez Edena Hazarda (Real Madrid), Davida Luiza (Arsenal) i Garyja Cahilla (istek ugovora).

To je u jednu ruku bila dobra stvar za Chelsea, koji je morao posegnuti za svojim mladim snagama, prije svega Masonom Mountom, Tammyjem Abrahamom i Reeceom Jamesom, koji su se promaknuli, pogotovo prva dvojica spomenutih, u glavne aktere dosadašnjeg dijela sezone.

gol expired Navijači Arsenala u šoku: Kapetan usred dramatične završnice napustio teren i nestao na nekoliko minuta divider

Dovođenjem pokojeg igrača u siječnju, prije svega u obrani, Frank Lampard mogao bi ionako već sada snažni Chelsea dodatno pojačati i nastaviti biti konkurentan za drugo, treće i četvrto mjesto koje dogodine vodi u Ligu prvaka.

Iluzorno je očekivati da bi Chelsea mogao biti konkurent za naslov prvaka Engleske s obzirom na to da je Liverpool odmaknuo već 14 bodova, čak osam prvom pratitelju Leicesteru.

gol expired Atalanta želi zadržati Pašalića: Platit će Chelseaju odštetnu klauzulu divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider