Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Pogledajte što je učinio...''

Pljušte osude nakon kiksa Juvea: ''To što su Mandžukiću napravili je kriminal''

Talijanski prvak Juventus odigrao je samo 1-1 na gostovanju kod novog prvoligaša Leccea, a jedna od tema bio je i hrvatski nogometaš Mario Mandžukić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Mandžukić ponovno nije konkurirao za nastup u momčadi Juventusa, što je naišlo i na kritike pojedinih novinara među kojima se našao i Janusz Michallik koji radi za ESPN.

"To što su mu napravili je kriminal. Shvaćam da će negdje otići, ali gdje god ode, tu je čovjek koji je apsolutno sjajan. Ne registrirati ga za Ligu prvaka je jedna stvar, ali ne razmotriti ga za ovakvu utakmicu, unatoč njegovom sigurnom odlasku... To je kriminalno", rekao je u analizi utakmice pa dodao:

"Pogledajte što je učinio za Allegrijev Juventus. Ne samo oko zabijanja golova, bio je timski igrač, veliki lider, igrao je na lijevoj strani i kao lijevi bek. Gledam sad na klupu i ne vidim igrača koji može promijeniti tok utakmice."

Paulo Dybala (Foto: AFP) Juventus prosuo bodove: Novi prvoligaš zaustavio prvake divider

Juventus je poveo golom Paula Dybale iz kaznenog udarca u 50. minuti, a poravnao je Mancosu također s bijele točke samo šest minuta kasnije.

Thiago Motta (Foto: AFP) Revolucionarni Motta ispisao povijest Serie A: Nakon formacije 2-7-2, napravio još jedno čudo divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider