Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''S njima je nešto drukčije''

Legenda Arsenala šokirala brutalno iskrenim odgovorom o Kloppovu Liverpoolu

Bivši francuski reprezentativac Emmanuel Petit tvrdi da je trenutna momčad Liverpoola bolja od njegove generacije Arsenala koja je jedina u povijesti uspjela završiti sezonu bez poraza u Premierligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši veznjak Arsenala vjeruje da je ovosezonski Liverpool impresivniji od proslavljene generacije njegovog bivšeg kluba koja je dobila nadimak ''Invincibles''.

Momčad Jürgena Kloppa jurila je prema prvom naslovu Premierlige u povijesti prije nego što je pandemija koronavirusa kompletno zaustavila sva sportska događanja.

S 27 pobjeda u 29 utakmica, Redsi su bili na korak od sezone sa 100 bodova i trenutno imaju 25 bodova više od drugoplasiranog Manchester Cityja. Međutim, njihova nadanja kako će stići neporaženu Arsenalovu momčad iz 2003./04. srušila su se porazom od Watforda 29. veljače.

Ali Petit, koji je bio član Arsenala u razdoblju od 1997. do 2000., vjeruje da je Kloppova momčad bolja i od Wengerove nepobjedive družine.

gol expired Što će biti s Perišićem? Nijemci ga nahvalili, Vatreni iznad pojačanja iz Barce i Reala divider

''Nevjerojatno je što rade. Rijetko je vidjeti ekipu koja pobjeđuje toliko utakmica i cijelo vrijeme je dominantna protiv protivnika'', rekao je Francuz za Mirror.

''Obje momčadi će ostati upamćene u povijesti, ali za mene ova Liverpoolova momčad ima nešto posebno. Teško je objasniti što osjećam kad gledam Liverpool, ali ne sjećam se da sam na isti način razmišljao kad sam gledao Invinciblese. Impresionirali su me više od Arsenalovih nepobjedivih'', dodao je Petit.

''Prilično sam siguran da Arsenalovi navijači neće biti oduševljeni ovime. Ali moram biti iskren. Kad pogledam ovu momčad, motivaciju, intenzitet, toliko talentiranih igrača. S njima je nešto drukčije'', zaključio je bivši igrač Arsenala.

gol expired Kako ''mali'' udara: Nasljednik Cro Copa blista izvodeći jedan od najslavnijih udaraca u povijesti divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider