Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Potvrdio sportski direktor

Burno u PSG-u: Velika zvijezda zatražila hitan odlazak iz kluba!

Pao je u drugi plan, a smatra da može dati još puno pa ne želi sjediti na klupi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dolaskom iz Intera na jednosezonsku posudbu, a onda i vrlo dobrim igrama i onime najvažnijim - golovima - Mauro Icardi potpuno je istisnuo Edinsona Cavanija iz udarnog sastava PSG-a.

Argentinac je već duže vrijeme neupitni prvi izbor trenera Thomasa Tuchela na poziciji centralnog napadača, dok Cavani uglavnom dobiva mrvice.

Doduše, Urugvajac je ove sezone imao određenih problema s ozljedama lakše prirode koje bi ga izbacile iz konkurencije za nastup na neko kraće vrijeme, ali kad je i bio spreman, gotovo u pravilu bivao je osuđen na klupu i čekanje na to kad će i koliko minuta dobiti u samoj završnici utakmice.

Ne želi do ljeta sjediti na klupi

Kao nekome tko je PSG-u dao najbolje dane svoje karijere i u proteklih osam i pol godina otkako je došao iz Napolija zabio gotovo 200 golova za klub, Cavaniju ovakva situacija teško pada, pa je, javlja Sky Sports, službeno zatražio transfer.

O tome se već očitovao sportski direktor Parižana Leonardo, koji je potvrdio kako su od Urugvajca dobili zahtjev da ga prodaju već u ovom prijelaznom roku.

Cavani ima ugovor s PSG-om do 30. lipnja ove godine i on ima opciju da ostane u Parizu još pet mjeseci i onda bez odštete prijeđe u novi klub, ali to ne želi, već traži hitan odlazak.

PSG odbio prvu ponudu Atletica

Glavni je kandidat za njegovo dovođenje Atletico Madrid, čiji se prvi operativac Miguel Angel Gil Marin sastao s Nasserom Al-Khelaifijem, ali predsjednik PSG-a dobio je ponudu Madriđana.

Još to nije gotovo, očekuje se da će vrlo skoro uslijediti nova runda pregovora, a nije isključeno ni da se pojavi još koji klub čija je platežna moć dovoljno jaka da može ponuditi Cavaniju plaću koju on zatraži...


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider